reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Każdy mówi że mały :tak: , ale czy ja wiem , i tak mi ciężko ;-);-);-);-)

Femme spostrzegawcza jesteś . Nie jestem po ślubie , ale obrączka to jest ;-) Mój P Jakiś czas po zaręczynach kupił dwie obrączki żeby też miał . ( on jest inny ) uważa że teraz widać że zajęta jestem :-D:-D:-D:-D:-D Aha rozstępy , mam na udach i pupie ;//

reklama
Każdy mówi że mały :tak: , ale czy ja wiem , i tak mi ciężko ;-);-);-);-)

Femme spostrzegawcza jesteś . Nie jestem po ślubie , ale obrączka to jest ;-) Mój P Jakiś czas po zaręczynach kupił dwie obrączki żeby też miał . ( on jest inny ) uważa że teraz widać że zajęta jestem :-D:-D:-D:-D:-D Aha rozstępy , mam na udach i pupie ;//

mi tez każdy mówi że mały brzuszek a mi się inaczej wydaje.

to fajnie że kupił obrączki by pokazać by inni do Ciebie nie świrowali. przyjaciółka B jak mu powiedziała że powinien mi kupić to powiedział w swoim czasie. a poza tym teraz brzuszek pokazuje że jestem zajęta. ale swoja drogą chciałabym już się zaręczyć. ;D

malenstwo Pokaż brzuszek , bo chyba nie widziałam .. ;-) No jak z brzuszkiem to widać , ale obrączkę noszę już jakiś czas .. Macie czas , bez zaręczyn tez jest dobrzę , choć my dziewczyny to jakoś z niecierpliwieniem tego oczekujemy :) Ale ze ślubem się nie śpieszę !!

MILENAAA - o proszę fajny gest z jego strony ;-) jej ale mi się marzy taki brzuszek ... :zawstydzona/y: :-p o proszę to bardziej Ci w tyłek niż w brzuch poszło hehe :-p :-p no malutki masz a wyobraź sobie jak się męczą co mają naprawdę pokaźne brzuchy :-p moja koleżanka w 7 miesiącu już miała taki jak ja na końcówce :szok: ta to miała przechlapane :-p:-p

Mileena - ale masz uroczy brzusio :) co do obraczek my mielismy srebrne przed zareczynami kupione . Ale milo z jego strony ze tak cie juz obdazyl obraczką :> Tez na udach mam rozstępy ;/
No chwalcie sie brzuszkami chwalcie :> a macie zdjęcia pamiatki mamusie juz po :)
Femme - a ty chcesz mieć kolejny brzuszek ? :) hi rozmumiem ze masz na mysli kształt :>
malenstwo - nono pokazuj brzucholek !

Dziewczyny umieram od @ jest mi jakos niedobrze , brzuch boli ehhh straszne oby młody poszedł spać szybko bo padam i głowa pobolewa;/

MILENAAA - o proszę fajny gest z jego strony ;-) jej ale mi się marzy taki brzuszek ... :zawstydzona/y: :-p o proszę to bardziej Ci w tyłek niż w brzuch poszło hehe :-p :-p no malutki masz a wyobraź sobie jak się męczą co mają naprawdę pokaźne brzuchy :-p moja koleżanka w 7 miesiącu już miała taki jak ja na końcówce :szok: ta to miała przechlapane :-p:-p
Moja siostra też miała dużo większy już gdzieś w 6 miesiącu :-p Skoro Ci się marzy taki to staraj się i urośnie :-p:-p:-p:-p Może i poszło więcej w pupę :-D Ale mówią że gdyby nie brzuch to w ogóle nie przytyłam .;D może aż tak nie widać ..

Mileena - ale masz uroczy brzusio :) co do obraczek my mielismy srebrne przed zareczynami kupione . Ale milo z jego strony ze tak cie juz obdazyl obraczką :> Tez na udach mam rozstępy ;/

Dziewczyny umieram od @ jest mi jakos niedobrze , brzuch boli ehhh straszne oby młody poszedł spać szybko bo padam i głowa pobolewa;/
A no fajnie jak obie osoby noszą , a nie tylko zaręczynowy dziewczyna :tak: Też nosimy srebrne ... Obrączki są tak oo... bo ślubu jak na razie nie chcemy , żeby ludzie nie mówili że dziecko to ślub ... A no ja myślałam ze będę bez rozstępów , ale pod koniec 7 miesiaca dopiero zaczełam tyć i to sporo w krótkim czasie , i chyba od tego . Ale cóż , P nie przeszkadzają , więc sie nie przejmuje ...

Współczuje @ , ja już nie pamiętam jak to jest :-D:-D:-D:-D

Uciekam pod prysznic , i może P wymęczę pod pretekstem przyśpieszenia porodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłej nockii ..

na watku wrzesien i pazdziernik dodałam a tu zapomnialam przepraszam. oto i on. ;D

P1180691.jpg
5.08 - najświeższe

e272abbfc2.jpg
9.07

2012-06-21 10.40.40.jpg
21.06

wszystko zależy od ujęcia aparatem oraz pory dnia.

ALEKSANDRA - a no mógłby mi już urosnąć hehe :-p ale boje się niby chce ale nie chce i sama nie wiem :-p :-D

MALEŃSTWO - no też masz całkiem mały :-) ale przed Tobą jeszcze miesiąc ponad ;-)

MILENAAA - no to męcz męcz jak coś dawaj znać :-p :-)

reklama
Do góry