reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Cześć Dziewczyny, witaj nowa Koleżanko
ja trochę zmienię temat, nie o łóżkach i wózkach, bo o nich nie mam jeszcze bladego pojęcia, zresztą u mnie tym zajmuje się mąż. Prowadzę plebiscyt ścienny....czyli obrazkowy. Na razie dwa przeciwko (Muma i kok.o) i jeden za (katiuszka)...czekam na opinię Reszty...

Zobacz załącznik 491747 Dziś zaszłam z mężem do empiku i widziałam fajny pamiętnik dla niemowlaka....Ale teraz są szmery bajery...

Aaronka mnie sie generalnie tez podoba do pokoju dziewczynki:tak:

U mnie dzis z rana rutynowa kontrola na tsh i t4 oraz toxo i bakterie z moczu. Wyniki wieczorem:tak:

Co sie dzieje z Ani@k???? nie ma jej ani tu, ani na starankach:-( Hop hop jestes tam????

elooooooo babole :-)
Gatto Ty sie nie martw, ja tez zielona jestem jak szczypiorek, dopiero zaczelam sie wglebiac i szokować, ile taki dzieciak potrzebuje hardware'u :szok: A łóżeczka z ikei bedziemy macac w weekend.
katiuszka no, takie retro masz to łóżeczko, ale schowaj sobie ta posciel,bo Ci sie zakurzy ;-):-D
ja chyba z racji niewielkiej przestrzeni zakupie takie całe okratowane, lżej wygląda. No i białe oczywiście;-)

czesc tere fere :-)

zuzanka :*** jestes megapozytywna kobitka, wiec jak tu nie wierzyc, ze Tobie sie nie uda???:baffled: Wszystkie doczekaja sie II, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

a! wczoraj od gina dostałam skierowanie do szpitala, zeby obejrzeli głowke Młodej i tą torbiel. Kurde, troche sie stresuje :baffled:

aaronka znaczy mąż wybiera model, Ty kolor?;-):-)

Ostatnia edycja:
Kok.o to jak obmacasz ikeowskie lozeczka i materace to potem daj znac, co? pliiiissss:zawstydzona/y: A z mloda na pewno bedzie dobrze!! Trzymam kciuki &&&&&&&

Ja chyba na poczatek nie bede dawac tych ochraniaczy na kratki lozeczka, mowia, ze moga byc niebezpieczne w pierwszych miesiacach:-(
Wozki sa po prostu dramatycznie drogie, chyba bede szukac kogos kto mi pozyczy, albo kupimy uzywany (no chyba ze sie ktos laskawy znajdzie i nam zprezentuje)

aaronka znaczy mąż wybiera model, Ty kolor?;-):-)

To znaczy że jak mój mąż wziął na swoją głowę pojazdy (foteliki, wózki) a mi zostawił drobiazgi typu: buteli, ubranka, kosmetyki.
Znając Jego dokładność i podejście do tematu, nie muszę się martwić nawet o kolor (choć na pewno to nie będzie różowy, ani inny typowo dziewczyński:)
Jak już wybierze...a na pewno to potrwa parę miesięcy:) na pewno Wam pokażę:)

kok.o kciuki za wizytę
katiuszka jesteś niezwykła...z tą wyprawką. Ja takie cuda to dopiero przed samym porodem skompletuję
Muma pytasz o wagę...U mnie poki co był kilogram w dól i kilogram w górę, więc powiem tak na razie nic nie przytyłam i lekarz palcem grozi by się pilnować. Mój gin to chyba jakimś dietetykiem jest:) Do 20 tygodnia 2 kg przyzwolił mieć na plusie. Czytałam w "Oczekiwaniu na dziecko" że normalnie kobieta powinna przytyć 14-15 kg. Ale nie wiem czy to realne...bo jednak w ostatnim trymestrze przybiera się na wadze z podwójną siłą:)

Kochane pytanie jakie witaminy polecacie dla II trymestru?
Kończy mi sie Falvit mama i muszę pomyśleć o nowych.

Kciuki za wszystkie Staraczki

Ostatnia edycja:
o rany, aaronka, ale masz gina-tyrana!:szok: ;-) moj nic o wadze nie mowi.. zreszta on jakos ostatnio mało mowi:baffled: mam +4kg teraz, wiec tak 6-8 kg mi zostało w zapasie;-) wiecej nie chce przytyc:sorry: (ale pewnie ja to se moge chcieć...)

a witaminy- ja biore vita-miner prenatal i chyba moge polecic, dobrze sie czuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry