Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy tak najlepiej zaczac kompletowac wyprawke? z jednej strony boje sie zaczac, bo mam juz za soba przykre doswiadczenia, a z drugiej nie chce wydawac miliardow na ostatnia chwile, bo skad je wezme?

moje łóżeczko...takie w stylu retro troszkę...;-)Zobacz załącznik 491716Zobacz załącznik 491717
co do wózka to musisz najpierw wiedzieć co jest dla ciebie ważne - wielkość gondoli, waga, rozkładana spacerówka do leżenia, koła pompowane, przekładana rączka, możliwośc dopasowania fotelika, skrętne koła, 4 czy 3 koła itd. a jak już to wszystko będziesz wiedzieć to szukaj takiego który spełni jak najwięcej twoich wymagańhej babolce :-)
Dziewczyny wózkowe- jak wyście wybierały te wózki????wczoraj mnie kolezanka zestresowala troche, ma termin 2 m-ce po mnie i juz ma łózeczko, jakies mebelki i costam jeszcze, a ja nic!
Wiec od wczoraj siedze i wozki ogladam ,ale tego tyle jest, ze nie da sie wybrac!
powariowali...
A, i łożeczka tez ogladnełam i wiecie co, wszystkie kojarzą mi sie z więzieniemNo normalnie takie małe cele z kratami
Na szczescie łozeczek jest mniej modeli.
I pytanie: czy taka szuflada na dole łózeczka w ogole sie przydaje do czegos??bo chyba niewygodna taka przy podłodze jest.. hmm..
alex, Muma , kasia.natka help!!!![]()