reklama
makuc
Fanka BB :)
podążałam i cu? I z powrotem do swego mieszkania zajszłamMakuc podarzaj w strone deszczu![]()

a ogródek koło domu masz?Ja chcieć kopać, kopać, KOPAĆ!![]()

u mnie właśnie błoga cisza w mieszkaniu zapadła. Alicja śpi, mąż gra a ja mam SPOKÓJ do odwołania

E-LONA

IDA Skrytoczytajcu Ty. Napisz coś więcej może cuu?
aaa E-LONA to co z tym rozwianiem wątpliwości odnośnie nowego członka rodziny?

WIOLI Kuba po prostu nie chce żebyś się nudziła ;-) a tak serio to współczuję i może mu jakiś stoperan zapodaj? (w sensie, że nie do zaparć ale do hamowania łobuzowych zapędów

aaa RYSIACZKU mam nadzieję, że udało Ci się chociaż trochę do pracy mgr przysiąść?
Makuc machalam ci to przeszlas obok;-)
Moje dziecko jest chyba nadpobudliwe albo lubi sobie robic krzywde
wywalil mi dzisiaj olej po czym wpadl w niego po same uszy wchodzi na stol na krzesla wierzchem po kanapie uwiesza sie na klamce lata z tarka za bartkiem.... I moglabym tak w nieskonczonosc
Moje dziecko jest chyba nadpobudliwe albo lubi sobie robic krzywde

makuc
Fanka BB :)
WIOLI aaa bo okularów zapomniałam z tego wszystkiego z domu zabrać

współczuję. Szczerze. Alicja przy nim to Aniołek...

wywalil mi dzisiaj olej po czym wpadl w niego po same uszy wchodzi na stol na krzesla wierzchem po kanapie uwiesza sie na klamce lata z tarka za bartkiem

Hej,
A ja się strasznie podłamałam... Hania cały dzień gorączkowała. Zajrzałam jej do gardła i okazało się porządnie zaczerwienione. Stwierdziłam, że to zapalenie, a może i angina, więc jedziemy do lekarza. Zaczęliśmy szukać kogoś w Ustroniu i wreszcie trafiliśmy na jakiś adres. Pojechaliśmy i przeżyliśmy szok... Normalnie dziadek chyba prawie 90-letni poruszający się o kuli... Masakra. Bałam się, że zrobi Hani krzywdę przez swe ślamazarne ruchy... Hania tak ryczała, że aż zwymiotowała... W końcu przepisał nam Bactrim i tyle. Nie mogę się otrząsnąć po tej wizycie. Niektórzy ludzie nie mają za grosz wyobraźni... Jak można, będąc w takim wieku i to będąc lekarzem, który powinien znać ograniczenia ludzkiego organizmu, 'bawić' się w leczenie dzieci????? Muszę jakiś komentarz na necie wystawić. Nie wiem, czy jutro nie pojedziemy jeszcze gdzie indziej. Mamy wstępnie umówioną wizytę w sąsiednim mieście na 9:00, ale nie wiem, czy chce młodej kolejne 'atrakcje' fundować... Bidulka moja...:-
-( Do klubu zatem w przyszłym tyg nie ruszamy... Trzymajcie kciuki, by się Hance szybko poprawiło... Ja już żałuję, że wracam do pracy, bo póki co tylko mam przez to stresy i nerwy...
Dziulka, wygląda na to, że raczej nie będzie nam dane się spotkać, bo Hanka chora...
A ja się strasznie podłamałam... Hania cały dzień gorączkowała. Zajrzałam jej do gardła i okazało się porządnie zaczerwienione. Stwierdziłam, że to zapalenie, a może i angina, więc jedziemy do lekarza. Zaczęliśmy szukać kogoś w Ustroniu i wreszcie trafiliśmy na jakiś adres. Pojechaliśmy i przeżyliśmy szok... Normalnie dziadek chyba prawie 90-letni poruszający się o kuli... Masakra. Bałam się, że zrobi Hani krzywdę przez swe ślamazarne ruchy... Hania tak ryczała, że aż zwymiotowała... W końcu przepisał nam Bactrim i tyle. Nie mogę się otrząsnąć po tej wizycie. Niektórzy ludzie nie mają za grosz wyobraźni... Jak można, będąc w takim wieku i to będąc lekarzem, który powinien znać ograniczenia ludzkiego organizmu, 'bawić' się w leczenie dzieci????? Muszę jakiś komentarz na necie wystawić. Nie wiem, czy jutro nie pojedziemy jeszcze gdzie indziej. Mamy wstępnie umówioną wizytę w sąsiednim mieście na 9:00, ale nie wiem, czy chce młodej kolejne 'atrakcje' fundować... Bidulka moja...:-
Dziulka, wygląda na to, że raczej nie będzie nam dane się spotkać, bo Hanka chora...
1. Ogróde już 10 razy przekopany wzdłuż i wszerz.a ogródek koło domu masz?![]()
E-LONAuwielbiam tą "przewidywalność" w przychodniach. Jak Laura? Kaszel bardzo ja męczy? o
aaa E-LONA to co z tym rozwianiem wątpliwości odnośnie nowego członka rodziny?![]()
2. Kaszel nie jest specjalnie męczący. Chyba najbardziej rano jak wstanie.
3. Poczekajta jeszcze.
Wioli a może to przez pogodę tak go nosi i wariuje?
Ragna wariactwo z tym lekarzem. Co mało mu kasy? Chyba emeryturę niemałą dostaje. Znajomy lekarz zdradził nam, że za godzinę płacą mu 75 zł w jakimś ośrodku zdrowia, a oprócz tego pracuje też trochę w szpitalu, no i prywatnie też przyjmuje (50 zł wizyta).
reklama