reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto, no co do trymestry, to chyba kok.o ma rację, to bezpieczny czas, a już jak urodzisz będziesz miała niewidoczną blizenkę na szyi i już nie będziesz o tym pamiętała. Skoro lekarze tak mówią, to po prostu trzeba i już. Tak do tego podejdź, kochana.

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k pewnie zuza zrobiła bzzz takie pazury, ze ta teraz bidna nie może nimi na klawiaturze pisać:-D:-D nie mówiąc już o zmywaniu garów:-D
bzzzz mam rozwiązanie: weź do każdej ręki ołówek i nim wciskaj literki :-D

Gatto z tego co wiem to nowotwory tarczycy soąbardz,ale to bardzo żadkie. Myślę że porozmawiaj jeszcze z ginami czy nie będzie żadnego zagrożenia dla dzidzi. Rozważcie wszystkie za i przeciw.Jak to będzie z suplementacją po zabiegu , co jesli chasną z przytarczycami i jak wtedy suplementacja i oby nie ale tężyczka wpłynie na dzidzie. Dowiedz się wszystkiego.Będzie dobrze zobaczysz.

A może BZZZ zacieła sie w aucie i z pazurami nie może chwycić klamki:-D

Gatto ,własnie caterina ma rację..........nie stresuj się za wczasu!!!!najlepiej to poraomawiac z lekarzem!!on powiem wszystko co i jak,i co najlepiej zrobic,zeby było dobre dla ciebie i dzidzi!!!głowa do góry!!ułoży się wszystko i bedzie dobrze....zobaczysz:-)

reklama
Dzieki dziewczynki, kochane jestescie:*
Jutro ide do ginka tego mojego, zobaczymy co mi powie....Jesli chodzi o raki tarczycy to moja mama mial, dlatego chca wykurzyc mojego guzka, bo przejawia tendencje do wzrostu i zrakowienia, wiec poki nie jest skorupiakiem chce sie go pozbyc. II trym najlepszy na wszelkie zabiegi:tak:

Katiuszka daj znac jak poszlo!!

Kasica jak umiesz zaznaczac tekst to go zaznaczasz (w tym przypadku kciuki, lub co tam chcesz, my zaznaczamy tez imiona) potem naciskasz u gory na pasku nad okienkiem literke A i kolor jaki chcesz i wszystko to, co zaznaczone zmieni kolor. A jak nacisniesz literke B to wszystko pogrubisz :tak:

Do góry