Gatto, no co do trymestry, to chyba kok.o ma rację, to bezpieczny czas, a już jak urodzisz będziesz miała niewidoczną blizenkę na szyi i już nie będziesz o tym pamiętała. Skoro lekarze tak mówią, to po prostu trzeba i już. Tak do tego podejdź, kochana.
reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o
Fanka BB :)
Ani@k pewnie zuza zrobiła bzzz takie pazury, ze ta teraz bidna nie może nimi na klawiaturze pisać
nie mówiąc już o zmywaniu garów
bzzzz mam rozwiązanie: weź do każdej ręki ołówek i nim wciskaj literki

bzzzz mam rozwiązanie: weź do każdej ręki ołówek i nim wciskaj literki

Gatto z tego co wiem to nowotwory tarczycy soąbardz,ale to bardzo żadkie. Myślę że porozmawiaj jeszcze z ginami czy nie będzie żadnego zagrożenia dla dzidzi. Rozważcie wszystkie za i przeciw.Jak to będzie z suplementacją po zabiegu , co jesli chasną z przytarczycami i jak wtedy suplementacja i oby nie ale tężyczka wpłynie na dzidzie. Dowiedz się wszystkiego.Będzie dobrze zobaczysz.
A może BZZZ zacieła sie w aucie i z pazurami nie może chwycić klamki
A może BZZZ zacieła sie w aucie i z pazurami nie może chwycić klamki

Gatto ,własnie caterina ma rację..........nie stresuj się za wczasu!!!!najlepiej to poraomawiac z lekarzem!!on powiem wszystko co i jak,i co najlepiej zrobic,zeby było dobre dla ciebie i dzidzi!!!głowa do góry!!ułoży się wszystko i bedzie dobrze....zobaczysz:-)
reklama
Dzieki dziewczynki, kochane jestescie:*
Jutro ide do ginka tego mojego, zobaczymy co mi powie....Jesli chodzi o raki tarczycy to moja mama mial, dlatego chca wykurzyc mojego guzka, bo przejawia tendencje do wzrostu i zrakowienia, wiec poki nie jest skorupiakiem chce sie go pozbyc. II trym najlepszy na wszelkie zabiegi
Katiuszka daj znac jak poszlo!!
Kasica jak umiesz zaznaczac tekst to go zaznaczasz (w tym przypadku kciuki, lub co tam chcesz, my zaznaczamy tez imiona) potem naciskasz u gory na pasku nad okienkiem literke A i kolor jaki chcesz i wszystko to, co zaznaczone zmieni kolor. A jak nacisniesz literke B to wszystko pogrubisz
Jutro ide do ginka tego mojego, zobaczymy co mi powie....Jesli chodzi o raki tarczycy to moja mama mial, dlatego chca wykurzyc mojego guzka, bo przejawia tendencje do wzrostu i zrakowienia, wiec poki nie jest skorupiakiem chce sie go pozbyc. II trym najlepszy na wszelkie zabiegi

Katiuszka daj znac jak poszlo!!
Kasica jak umiesz zaznaczac tekst to go zaznaczasz (w tym przypadku kciuki, lub co tam chcesz, my zaznaczamy tez imiona) potem naciskasz u gory na pasku nad okienkiem literke A i kolor jaki chcesz i wszystko to, co zaznaczone zmieni kolor. A jak nacisniesz literke B to wszystko pogrubisz