reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka ziółka piję ję od początku tamtego cyklu,znaczy się miesiąc.
I już widzę zmiany albo mnie się w głowę coś zrobiło i ujajiło:oo:
Glut w tym cyklu inny, plamień przed @ nie było:happy2:
Mam nadzieję że jeszcze troszeczkę poczekam i będzie nas trójeczka :blink:

Wierzę że wszystkie Nasze Staraczki wreszcie doczekają się maleństwa:tak:
Całuski kochane :-***

reklama
hej dziewczyny, wracam od endo ze zlymi wiadomosciami....ten guzek co mam w tarczycy moze sie przeobrazic w zlosliwy i musze go wyciac, a wlasciwie cala tarczyce. Im szybciej tym lepiej (znaczy II semestr). Jestem zalamana...musze jakos pozbierac mysli...

Gatto...ojej...ja się nie znam na guzkach...nic nie doradzę, choćbym nie wiem jak wysilała mózgownicę:no: Może zasięgnij rady innych lekarzy...nie żebym twierdziła, że Twój lekarz endo jest niedobry...ale co więcej głów to nie jedna...A jak usunięcie, to można by było poczekać do rozwiązania? ten guzek ma wpływ na ciążę i dzidzię??? Trzymaj się Kochana!!! miejmy nadzieję, że jakoś się wszystko ułoży!!!!! ściskam Cię z całych sił!!!! dlaczego ciąża nie może być szczęśliwym okresem w życiu kobiety!!!!! zawsze coś!!!!!!!

Witam wieczorową porą, wpadłam tylko na dwa słowa.
katiuszka trzymamy jutro za Ciebie kciuki. Trzymaj się dzielnie i Dzidziuś również.
Gatto, moja mama miała wyciętą tarczycę i po pierwsze lepiej się czuje, po 2 kwestia estetyczna - nic nie widać, że ma jakikolwiek szew. A przed operacją wydawało jej się, że będzie nosić apaszki, bo jak z podciętą szyją wyjść do ludzi. Skoro to konieczne to warto podjąć decyzje. Ale ja bym tak jak radzi katiuszka skonsultowałą to z innym lekarzem. Nie martw się tylko.

Ściskam Was mocno.
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam z rana, spac nie moglam....
Katiuszka kciukasy ogromniaste. Bedzie dobrze!!!!

Ja konsultowalam to wczoraj z jeszcze innym endo-chirurgiem i trzeba wyciac. Teraz tylko musze isc do 2 innych ginkow i znow skonsultowac (jeden to moj, zadzwonie do niego pozniej, drugi to doktorka od zagrozonych ciaz w szpitalu) Kurcze, najgorsze, ze endo mowia, ze lepiej wyciac w II trymestrze.

Caterina slyszalas moze o takich przypadkach??

dzień dobry Drogie Panie!!!
Ja już na nogach, spać oczywiście nie mogłam...szykujemy się do szpitala:baffled: Nie boję się samego badania, tylko tego czekania na wyniki...no i samych wyników...:-( Nie dziękujemy za kciuki....żeby nie zapeszać!!!!
Buziaki!!!
odezwę się po powrocie!!!

dziewczynki pamiętacie akcję jak trzymałyśmy kciuki za Kok.o????? co wy na to aby teraz Katiuszkę na duchu podtrzymać???? no więc kolejny mój wpis będzie tylko z kciukami za Katiuszkę i moja prośba abyście też wysyłały kciuki (tylko i wyłącznie kciuki bez komentarzy żadnych)..jakiś ciepły wiaterek od tych kciuków doleci do niej i będzie się lepiej czuła i w poczekalni i podczas badania i po badaniu..

zatem do dzieła!!!!!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry