Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepiej większe niż mniejsze rękawek można troszkę podwinąć a nogawki za długie 'przymocować' skarpetkami ;-)
i juz sram po gaciach

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam po kilka rzeczy w różnych rozmiarach, tak między 50 a 60. Które będą dobre??? to się dopiero okaże
Jak je kupowałam, to nie wiedziałam, że są jakies rozmiary na takie niemowlaczki i stąd takie się uzbierały.
A tu w Anglii nie mają w ogóle kaftaników
naprawdę!!! są tylko body z krótkim rekawikiem, albo z długim, ewentualnie koszulki wkładane przez głowę. Chyba powiem mamie, żeby mi kilka kaftaników z Polski przysłała...
jakby coś, to proszę śmiało pisać!!! a gdyby któraś miała jakies pytanie odnośnie dzieciowych zakupów itp., to zawsze możemy na schizkółku pogadać...no tak, ale nie ma tam jeszcze aaronki...
Ja też nie mam zamiaru przenosić się na lutówki...tu się zżyłam i nie chciałabym się nigdzie przenosić...ale jak staraczki nie chciałyby nas tutaj, to trzeba będzie coś pomyśleć...ale myślę, że nas nie wywalicie stąd;-)
dobry wieczór :-)
Ani@k dziękuję za pamięć :* w moim brzuchu dzieją się rewolucje, dokładnie tak jak w opisie suwaczka ciążowego ale nawet mi nie w głowie narzekać na to bo po 1. to super uczucie a po 2. wolę tak niż miałaby być spokojna a ja się będę martwić czy wszystko ok ;-) co do dźwigania to choć brzuszek już całkiem okazały to myślę że jeszcze wiele przede mną a pomijając jego rozmiar to dopiero lekko przekroczyłam wagę sprzed ciąży
czytam was codziennie i mocno kibicuję, trzymam kciuki i ślę fluidki a że jakoś nie piszę...jakaś taka strasznie wrażliwa jestem od jakiegoś czasu (o mojej płaczliwości nawet nie wspominam) i taka czuję się niepotrzebna więc kibicuję w ukryciu
buziaki
ja już wcześniej napisałam o tym, że mam przeróżne sprawy na głowie i odskocznia od bb jest mi czasami potrzebna.. nie powiem że teraz inaczej czyta się o 'wyczynach' staraczek.. temat przewodni "starań" samych w sobie zanikł.. ale związane to jest z tym, że większość jest w ciąży.. gdybym ja była w stanie błogosławionym też pewnie ciekawiły by mnie sprawy związane z wyprawką i zakupem odpowiednich mebli i wózka.. nie przeczę.. ale.. nie chcę aby mnie źle zrozumiano..
nie znam się na powyższych sprawach więc się nie udzielam.. powiem szczerze że nie w głowie mi teraz wyszukiwanie najlepszych rozwiązań potrzebnych dla nowo narodzonego dziecka..
i nie na miejscu..