Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
alem się wyspała!!!!
pewnie dalje bym spała, ale obudził mnie sms od babki z pracy, że wyjeżdzają na wakacje (no bo jak mnie nie ma, to co z dziećmi?) i że będą jutro myślami ze mną,...miło, nie? sni mi się po nocach wszystko zwiazane z amnio...
najgorzej będzie doczekać do piątku...
No i trzeba było dokupić grubsze sweterki, ciepłe body itp. A z tymi czapeczkami....to tak jakoś wyszło....
ale zaraz po wyniku amnio...(POZYTYWNYM) rzucę się w wir zakupowy...hmmm najpierw muszę chyba poczytać i się troszkę podszkolić. To samo tyczy się kosmetyków dla brzdąca...nic nie mam i nie wiem co trzeba kupić...Ale jak już pisałam...wszystko po amnio...

bo Henia mój M. nie strawi;-)
będę później!
Opiekunka jest do jutra a w środę zaczyna 'nowa' (znajoma sąsiadki dziadków) i ja będę z nią cały dzień w środę...bo ona tylko pomaga starszym osobom, tzn są zupełnie psychicznie sprawni - raczej niedomagają fizycznie. A z moimi jest odwrotnie , mają siłę , apetyt i 'tylko' do tego różne kosmiczne teksty i pomysły. Aaa i babka jest młoda tzn jakoś w moim wieku ;-) zobaczymy czy ją zaakceptują - ale wiecie co - nie mają wyjścia
!! Musi dobrze być.
&&&&&&&&&&& - naprawdę coś się tu szykuje !!

Niech będzie mora - na pewno się jej wystraszy zmora !!

:-)
i z Y wychodzicie na prostą
jak sie juz uporacie z tym casynem to poprosze o częstsze wizyty u nas :-)
a te frytki cukiniowe-chyba mniiaamm ..hmmmm... kurcze, frytkownicy nie mam:-(
eeech na starośc człowiek sie wielu rzeczy dowiaduje

wlos mi sie jezy na glowie!