reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar - ja mam laptopa i nie podłączonego do ładowarki :) az tak niemądra nie jestem :> zawsze wylanczam wszystko z gniazdek :)
Moje odchudzanie to latanie za młodym przydalo by się zrzucic ale ja jakos zle sie nie czuje w swoim ciele .
snoopy - u mnie problem bo sama z mlodym bylam bez M. :(
milenaa - i jak już ? :D

reklama
Ola my też wczoraj same w domu byłyśmy;-) z tym że mój strach już osłabł bo wiem że w domu jestem bezpieczna:tak:
Co do odchudzania się mi się moje ciało nigdy nie podobało i podobało raczej nie będzie, na dodatek przytyłam teraz jeszcze 1,1kg... do wagi z przed spowrotem 4kg... brzuszek mam na wypasie skórę mam na nim ładną ale troszkę tłuszczyku jest i to trochę za duuużo:-D ale kiedyś się spali od dzisiaj nie ma bata rowerek i steper odpalam i zaczynam ćwiczyć, brzuszki tez już mogę bo w końcu mięśnie po porodzie mi się zeszły;-) w listopadzie jedziemy na późne wakację i na basenie trzeba jakoś wygladać a dodatkowo 29 grudnia kościelny wiec do sukienki jaka sobie upatrzyłam max 64 mogę ważyć bo nie chcę jak ślubny pasztet wygladać:-D

hej mamusie pamiętacie mnie? :)ja dopiero ogarniam sie po remoncie jestem strasznie wykonczona a najgorsze ejst to ze trochę sie nadźwigałam i dostalam okres 10 dni wcześniej do tego rana po cc boli mnie jak bym wczoraj urodziła :/ muszę isc do gina :-(
poza tym młody ma od 3 dni biegunkę i na razie moje leczenie nie działa :sad: postaram sie was trochę nadrobic :) i teraz powinnam byc częściej jezeli mnie przyjmiecie z powrotem :p

Hej;-)
Slyszalam o tych burzach.. masakra.. Niedaleko tam gdzie mieszkam w PL(ok15 km) to byla taka wichura ze zrywalo dachy, drzewa na dom spadly.. masakra.. dobrze ze nikomu nic sie nie stalo.. A moj jeden brat to mowil ze nie widzial nigdy takiej wichury.. Strasznie co to sie dzieje..;/

Wczoraj czytalam taki jeden artykul zaraz Wam go wkleje.. kolejna swietna rodzinka doprowadzila do smierci wlasnego dziecka..;/ ehhh
Zamykali ją w łazience, bo płakała. Niemowlę zmarło! - Nasygnale.pl
Poprostu nerwy mnie biora jak czytam o takim czyms.... ;/;/:szok::angry::wściekła/y:
Milena czyzby malenka przestraszyla sie burzy i musialas jechac na porodowke??:-D:tak:
Aleksandra, Dorotar ja jak slysze lekkie grzmoty to od razu wszystko zostaje pozbawione pradu:p nie ma co ryzykowac;-)

witam nowe mamusie :)
dziewczyny brzuszk super tez juz bym chcila taki miec ale jeszcze troche.. :)
co do faceó to moj S rozpieszcza malego ale jest jednoczesnie sper ojcem bawi sie z nim przewija wstaje w nocy jeżeli trzeba nie moge narzekac :)

u nas wczoraj pogrzmialo dośc mocno ale krótko dzis znowu upał nie do zniesienia.
zaraz trzeba sie brac za obiad malemu zrobie ryz i marchewke na ta biegunke. Jak myslicie isc z nim juz do lekarza??

MAGDA o losie szok:szok:, ja się pytam dlaczego Bóg daje dzieci takim ludziom DLACZEGO???? Jest tyle par które oddali by cały dorobek życia za to by mieć takie małe serduszko do kochania a tacy co robią, śmierć za śmierć, powinni im to samo zrobić, zamknąć w osobnym miejscu i zakneblować dopóki się nie udusi i po łbie walić, no zesz Qzwa nóż mi się w kieszeni otwiera.

OLA proszę Cię ja nie widzę różnicy czy to by było zrobione 6 latkowi czy 3miesięcznemu niemowlakomi, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.

reklama
Snoopy i tak dużo schudłaś ja nie wiem ale na zdjęciach wyglądasz jakbyś miała 50kg:p

Soksy współczuję... Idź do lekarza bo mogłaś sobie coś zrobić...

Magda ja już nie czytam takich rzeczy bo wyrzucę komputer przez okno...

A u nas gorąco się robi:)

Do góry