reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

ASIONKU ja mam problem taki, że mi Ola wyłazi z fotelika w trakcie jazdy i za cholerę nic jej nie zatrzyma, tylko butla :baffled: Wczoraj wszystkie butle wytrąbiła w CH, więc na powrót dostała takiego grającego lewka smiki, i połowę trasy był spokój, a potem musiałam okropnie na nią nakrzyczeć i dopiero wtedy się uspokoiła :sorry2: Z tym jeżdżeniem samochodem to istny dramat :sorry2:

A w trakcie zakupów mała jeździ w koszu i stwierdzam, że to jest najodpowiedniejszy dla niej wózek, chyba taki zakupię :eek: Ola ma wolność, może sobie w nim łazić, nie wypadnie, a w dodatku jedzie i ma frajdę, oczywiście STOI no bo jak inaczej! Więc wczoraj jak wariatka jeden wózek z wielką torbą pchałam, a drugi z Ufolkiem i zakupami ciągnęłam :errr:

Ostatnia edycja:
reklama
MADE ja co chwilę robię przeróżne, nietypowe połączenia, byle dziecku smakowało :))) Kleik od początku kupuję ten
NESTLE_Kleik_ryzowy302.jpg

Made, naprawdę jeszcze Borysek nie dostał nic na białku ml. krowiego:szok::sorry2: podaj pomalutku;-)
u nas mimo przebytej skazy Mikoś od 11 msca zaczął dostawać nabiał:tak:

a co do nestle, nie wiem jak kleik, ale kaszka ma większe drobinki i w przypadku mego syna nie przejdzie Mu przez przełyk:sorry2: tylko bobovita:tak: i kaszki i kleik:-)

I jak to z tą manną łączysz? Co to za manna mleczna? Taka gotowa? Przepraszam, ale ja wyłącznie z gotowych produktów korzystam i połączenia i eksperymenty są mi kompletnie obce :zawstydzona/y:

ewciu - naprawdę....z każdym dzieckiem czekałam do ukończenia przez nie 18 miesiąca życia.

Made, naprawdę:sorry2:
póki co to nie dostaje jeszcze mleka zwykłego, a tak jogurt naturalny, danonki, ser żółty, ser biały:tak: jest stałym Jego menu:-p
a manna, to jak dobrze kojarzę, to jest coś takiego jak te ryżowe:confused:
albo Kotkowi chodzi o te w kubeczkach jak jogurty:confused:

a w ogóle Kuotku, to przypomniałaś mi o istnieniu serka wiejkskiego:rofl2:

a i moje dziecię póki co jeszcze ani razu mannej nie jadło hahaha, nie wiem jakoś źle mi się kojarzy to hahaha

yyy MADE ale MM to mleko krowie w proszku, tylko z dodatkiem żelaza, witamin itp :eek:

Kaszkę łączę zwykle tak, że na dwie miarki kleiku jedna miarka manny, a ta manna to jakakolwiek mleczna manna :-)

KUOTU - nu ja wiem, ale to dla mnie białko jakieś takie bardziej kontrolowane i lepiej przyswajalne niż to w tych serkach, jogurtach i wszystkich innych tego typu produktach :zawstydzona/y:
Nie wiem....jakoś zawsze wolałam z tym zaczekać :sorry2: ale może źle robiłam...?

Dziś mija miesiąc FOREVER :-D)))
A w ogóle to się zastanawiam......co oznaczają te gwiazdki przy większości wątkach i dlaczego my ich nie mamy :eek: Ktoś się na tym wyznaje i może mnie wytłumaczyć? I jeszcze ta gumka poniżej.....czy co to za symbol:zawstydzona/y:

reklama
Kuotku, hahahaha:-D
Nie, no była manna, ale ja nawet jej nie próbując stwierdziłam, ze n ie lubię:-D a źle mnie się kojarzy, bo moja durnowata bratowa, zaraz jak urodziła, twierdząc, ze mała się nie najada mlekiem:baffled: szybko przeszła na mleko z kaszą manną:baffled: a moja siostra, to już w ogóle:baffled: bo mały miał miesiąc a podawała Mu już zwykłe mleko z manną:baffled:

Made, to może zacznij od misiowych jogurcików;-)

zabrakło mi sznurków i małego pościeli nie wypiorę:wściekła/y:

Do góry