reklama

Staraczki forever!

Ojjjj to my wyrastamy z numeru 19, wczoraj zakupiłam kapciuszki 20, a kaloszki mam 22 chyba :eek:

MOOOONIA co za niedobra nocka :errr: Sypana Celebrycka KONIECZNIE!!

EWCIU ja zawsze myślałam, że za histerię dzieci odpowiadają rodzice, a tu masz babo placek! :baffled: Zemściło się na mnie!!

Ostatnia edycja:
reklama
KUOTU - zepsuło mu siem coś....mówili, a NASA uspokaja, że to nic poważnego, ale pewnie tylko tak gadajom.....:cool:
Ja moim już nie włączam TiVi - koniec! Muszą odwyknąć.....:)))

moniu - a widziałam, widziałam ;-) Fajne to dla chłopaka ;) Który chłopak nie lubi autek i toru samochodowego :-) Uważam, że małemu się spodoba taki prezent......tylko żeby został doręczon na czas :eek:
Buciki mają być zawsze rozmiar większy niż stópka dziecka, i ja tak kupuję :))

MADE a to tylko kabelek mający coś wspólnego z pomiarem warunków pogodowych w jednym z kółeczek, mam nadzieję, że tych kabelków jest jeszcze kilka, bo łazik ma urządzenia zdublowane :cool2:

Muszę Ci coś powiedzieć... ilość tych kup jest dla mnie nie do pomyślenia i nie do ogarnięcia! Ponieważ nie było w domu mleka dla małej, prawie całą dobę go nie piła, a wczoraj tylko jedną butlę i CO? Była jedna kupa :eek: i w dodatku o konkretnej konsystencji - dziś też będzie mało mleka i zobaczymy :confused:

Kout Twoja nocka też widzę niezbyt przyjemna:baffled::baffled:
Zatem po wiadrze celebryckiej:))

Made on ma w cholerę aut więc powinno mu sie podobać. MUSI dojśc na piątek bo ja nie mam ochoty tam jeździć milion razy bo ich nie trawię....
Że butki rozmiar większe toja wiem ale kaloszy nigdy nie kupowałam....

Kotku, człowiek całe życie się uczy;-)

Moniu, z tego co ja czytałam, to butki powinny być ok 1 do 1,5 cm większe od stópki:tak:

ja dziś mam wielki plan sprzątania, ale ile z tego wyjdzie siem okaże:-p

Kurde....może i racja z tym mlekiem, ale jak jego oduczyć rytualnych stu osiemdziesiątek? :eek: I jeszcze kaszka :szok: Napisz mi Kochana menu dzienne Oleńki jeśli możesz.....zobaczę jak to można ogarnąć ;))
Wiedziałąm, ze to KÓŁECZKO jest jakieś wadliwe :sorry2: ale nic nie mówiłam, bo MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA!!! :-p:-)

MADE
W butli pi/jemy
- kleik bezmleczny ryżowy z dodatkiem mlecznej kaszki manny
- kleik ryżowy z marchewką ze słoiczka - pół na pół
- soczki trochę rozcieńczone wodą
- herbatki przeróżne tak dla urozmaicenia - tu idzie trochę cukru
- no i mleko, ale teraz wycofuję

Na śniadanie "przy stole"
- jajecznica
- serek wiejski
- chlebek w kawałeczkach na tacce, Ola sama sobie go je

Na obiadek
tu spory wybór, przeważnie w weekend gotuję na parze
- ziemniaki
- marchewkę
- kalafior
- brokuły
- fasolkę
itp
- kurczaka
- schabowe
- rybkę

a potem miksuję podręcznym blenderem i kreuję różne dania - zamiast ziemniaczków często jest
- ryż
- kasza gryczana
- makaron

Dania porcjuję do miseczek i zamrażam, potem na minutkę, dwie do mikrofali i gotowe :))

Chrupiemy też sporo w ciągu dnia - chrupki, paluszki, herbatniki itp
Pijemy co godzinę albo częściej wodę z butelki

Na deserek jemy
- danonki
- marchewkę ze słoiczka z jabłkiem
- banany
- jabłko
- brzoskwinie
- śliwki
- gruszki
itp

Pomyślę co jeszcze....... w sumie Ola wszystkiego chce spróbować, więc jej daję, jadła nawet pizzę!

hej nie ma slonca !! :szok::rofl2::-D
jeeee , pewnie wyjdzie pozneij , ale teraz ulga :)))

Asionku oby tak zostało!!! Trzymam kciuki! Mi dziś mała też ładnie zasnęła - jak na trzydniową naukę to jest nieźle! Już zapomniałam co to bujanie na piłce!

Asionku a te fotki to ciągle chcę wstawić ale mi się nie kce :-p

no to tylko sie cieszyc , moze nasze szkraby w koncu sie naprawily :)))
co do fot tez mi sie na ogol nie chce wstawiac hehe
Martynka cudna !! mowisz ,, ze kreca jej sie wloski ?? jej super , maly aniolek :))

O ładnie zasypiających dzieciach NIE CZYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nam idą zęby w jakichś strasznych ilośćiach chyba bo nawet w piaskownicy się dziś do mamy przykleiła i nie chciała bawić... i mege maruda...

ASIONEK POK chłodu życzę:)))

chyba pomoglo !! dzieki :)))

ehhh te zabki :( wspolczuje nocki !! oby szybko wyszly &&&&&&&&&

No dobra... ochłaniam... :-p

Musiałam dziś uciekać z domu, bo Ufolek był niemożliwy :eek:
Okazało się, że w CH był jeszcze bardziej niemożliwy :errr:
Siedzieć nie. Jeździć nie. Chodzić TAK, ale tylko za dwie rączki, czyli wózek zębami, co było niewygodne :dry:
W ogóle, jak było nie po ufolkowemu to od razu rozlegał się taki pisk, że tysiące oskarżycielskich spojrzeń mnie oblegało :oo2:
Do tego ten ząb :///////////// Co ja siem naprzeklinała w duchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaa a w drodze do CH dupnął mnie w dupę jakiś pan Octaviom...... i mam wgiętą klapę :baffled: Spisali my jego łoświadczenie, dał wizytówkem i jeszcze kuot mu po tak lucku zagadał, że "siem najlepszym nawet zdarza"..... :eek: No co za goopi kuot....

Potem to już tylko pisk pamiętam i rzucanie siem Ufolka i jego bieganie z czymankom wózka i zakupienie GRAJĄCEJ ZABAWKI!!! dzięki której jakoś dojechałyśmy do domu bez wyłażenia z fotelika.
NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH DZIECI, palnijcie mnie w ŁEP jeśli kiedykolwiek o tym zapomnę :oo:!!!!!!!!!

A potem moje najdroższe maleństwo zagadywało do Reksia i Bonifacego i Filemona na jutubie, a potem śmieszne kocie filmiki oglądałyśmy i jakoś się udało zasnąć.......:confused2:

o kurcze :(( dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo !!
no i kurcze zeby Olence zabki wyszly szybko to moze skonczy sie marudzenie &&&&&&&&&
jaka zabawka ? :)) ja Natwoi wrzucam zawsze do wozka cos , pozniej na ogol odkladam jak juz wychodze ;)))

Heloł
Wpadam tu bo nie mam się gdzie posiać - staraczką już nie jestem, na mamuśkach nikt nie pisze a watki rocznikowe mnie drażnią. Chciałam wam tylko przesłać pozdrowienia i życzyć powodzenia tym jeszcze się starającym o pierwsze, drugie albo trzecie maleństwo. Szkoda że tak wyszło z poprzednim wątkiem ale już mu się emerytura należała to fakt.

Tak więc pozdrawiam tak fajnie po Euro 2012
Zobacz załącznik 493307

hej :) dawno cie nie bylo co slychac ?
super fotka , sliczne dziewczynki !!

reklama
KUOTEK - no cudnie mi to napisałaś, dziękuję :* A możesz jeszcze wyjaśnić jaki to ten kleik bezmleczny, jakiej firmy na przykład ;)) i ten dodatek mlecznej kaszy manny, zadziwiające połączenie, bardzo proszę o więcej szczegółów, to mnie się spodobało :)))
Ja jeszcze nie podawałam niczego co by zawierało białko krowie, a Ty widzę odważnie.....może też powinnam :zawstydzona/y:

Asionku - paczaj jaka sprawiedliwość, u nas też słońca brak :-) uff......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry