reklama

Staraczki forever!

reklama
Aha chciałam się pochwalić, że moja córcia od paru dni się puszcza :-)

gratki !!!! jakas fotka moze ? dawno malutkiej nie widzialam ..

Nat jakis czas temu juz stal ladnie sam , pozniej sie troche cofnal i przstal , a dzisiaj znowu zaczal i kroczki probowal , ale sie tak smieje przy tym , ze upada hehe

za to musze i ja pochwalic zuczka !! zasnal sam dzisiaj bez pomocy mojej !! polozylam go do lozeczka , glaskal przescieradlo , glowke sobie przekrecal tylko na rozne strony , ale nie wstawal nic !! tylko tak lezal az zasnal :) kurcze moze juz tak zostanie ? :-D

Asionku oby tak zostało!!! Trzymam kciuki! Mi dziś mała też ładnie zasnęła - jak na trzydniową naukę to jest nieźle! Już zapomniałam co to bujanie na piłce!

Wioluś a pisz mi pisz! Bardzo się cieszę! Wiem jak się namęczyłaś z Iwcią! I poza tym ja tak samo będę pisać za parę dni :-p:-p:-p

Asionku a te fotki to ciągle chcę wstawić ale mi się nie kce :-p

Czy ktuś za mnom tesknił?:-p

Lili:szok::szok: ależ Ona jest słodka:tak: Ty wiesz, ze poza FB tu Martynki nie widziałam:zawstydzona/y:

Wiolka, ciekawe co to się u Was rozprzestrzenia:eek: na bank coś zakaźnego, ale co? Co za durni lekarze:wściekła/y: żeby nie wiedzieli:eek:
zdrówka dla Was Kochana!

Lili oczywiście gratuluję puszczania:-D:sorry::rofl2:

Jestem!

Ząb mnie napier***a że c**j - tak to siem powinno dosadnie stwierdzić, nie? :eek:

Przeczytałam, ale chwilowo jestem na randce z nie z tego świata!

GRATULUJĘ
śCISKAM
ZARAZ WRACAM!

Jestem:)
Ale tylko jednym okiem bo kaloszków szukam - tak mi MADE narobiła!!!
I ten cholerny prezent awaryjny musze znaleźć - kupię co mi się będzie podobać bo mażł i tak przylezie żebym kupiła i się podlizywac będzie.... a musimy tam byc w sobotę więc do piątku musi przyjśc....

O ładnie zasypiających dzieciach NIE CZYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nam idą zęby w jakichś strasznych ilośćiach chyba bo nawet w piaskownicy się dziś do mamy przykleiła i nie chciała bawić... i mege maruda...

KOCIE do dentysty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LILI Gratki dla Panny Puszczalskiej:))

ASIONEK POK chłodu życzę:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry