reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No nieeeeeeeeeeeeeee Ani@k post pod postem a myślałam że przykład z góry idzie:oo2::oo2:

A czosnek niedźwiedzi to takie zielone cuś w lesie rosnące lekko czosnkowe-je się właśnie to zielone,znaczy się listki i łodyżki a czosnek to czosnek:tak:

Muma kochana ja włosy mam długie tak do połowy pleców.Fajnie że chociaż doktory ładne bo u mnie nie ma na kim oka zwiesić:no: Sama geriatria:wściekła/y:
A jak tam żarcie bo w moim SPZOZie to masakra rodzina mnie dożywiała bo bym z głodu umarła:dry:

A gdzie tego gluta mam słać:confused:
Mam nadzieję że komisja nie będzie tendencyjna;-)

Caterina post pod postem po to aby się Muma nie nudziła w szpitalu, zawsze to więcej czytania, przechodzenia na kolejną stronę, tym razem przemyślałam to faux pas :cool2:

no tak!!! przecież tyyyyle razy widziałam w lesie takie zielone cuś.. a to był czosnek poprostu:-D

Glutowi możesz zrobić zdjęcie i wysłać do mnie na pryw bądź zamieścić na wątku głównym..
jezeli wyślesz do mnie - ja bedę oceniać, jeżeli zamieścisz na wątku - ocenią go niezależne oczy.. wybór nalezy do Ciebie :-)

nie, komisja nie będzie tendencyjna:cool2:

reklama
dzień dobry Kobietki:-)
ale jestem wesolutka od samego rana...kto by pomyślał, że do pracy się zbieram;-)
bionda fajnie, że się odezwałaś i swój cenny głos oddałaś w sprawie ciężarówek:tak: Chałupką się nie przejmuj, do nastepnych wakacji zdązysz wszystko ogarnąć:-D
Muma o matko...to Ty już od 4:40 nie śpisz:szok: a w ciągu dnia jest chociaż szansa na małe kimanko??? nooo i ja jak najbardziej jestem za podesłaniem zdjęć tych fajnych lekarzy:tak:;-) przynajmniej oko pocieszymy:tak: A jak Ty się ogólnie czujesz? samopoczucie dobre?
caterina dawaj zdjecie gluta do ogólnej oceny:tak::-D gwarantuję Ci, że jakbyś taką fotę nam tu walnęła, to członkostwo w Schizkółku masz gwarantowane...a nawet byłabyś Honorowym Członkiem:-D większej schizy to chyba jeszcze nie było:tak::-)
Zmykam dziewuszki, będę po południu!!!!
Miłego dnia wszystkim!!!!

Caterina post pod postem po to aby się Muma nie nudziła w szpitalu, zawsze to więcej czytania, przechodzenia na kolejną stronę, tym razem przemyślałam to faux pas :cool2:

:cool2:

Ok, dla Mumy wszystko :tak:

no tak!!! przecież tyyyyle razy widziałam w lesie takie zielone cuś.. a to był czosnek poprostu
laugh.gif

No widzisz ile mądrych rzeczy tu się dowiedzeć można:-D
czosnek.jpg

Czosnek niedźwiedzi specjalnie dla Ani@k:-)

yes!!! yes!!! yes!!!! ani@k zaliczyła wtopę!!!!! hahhahahaah:tak:
:-)

:-p

Zobacz załącznik 495477

Czosnek niedźwiedzi specjalnie dla Ani@k:-)

i serio je się tylko te zielone listki:szok:???? kurczę ja nie wiem czy w zachodniopomorskich lasach rosnie taki czosnek:confused:..bo nigdy takowego nie widziałam..a po lasach łaziłam nie raz:dry: no ale u nas niedxwiedzi nie ma..
bo to chyba na tym polega ze niedźwiedź 'narobi' na jakąś małą roślinkę i czosnek kiełkuje, tak??? :zawstydzona/y:

omghh dziś chyba mój dzień jednej wielkiej kompromitacji bedzie:baffled:

Katiuszka no Caterina by wtedy zdysklasowała nas wszystkie :-D:-)

A z czym sie je ten czosnek niedzwiedzi i po co?? Ja takiego coby na niego niedzwiedz narobil to bym chyba nie zjadla:baffled::baffled:

mam kilka przepisów w których wysttępuje czosnek niedźwiedzi..np. pasta z polskiego białego sera z porami i z właśnie takim czosnkiem..

Gatto ale spójrz jak one się ładnie rozrzucają po całym lesie..jak niedxwiedź narobi na roślinkę ona póxniej flaczeje i rozśiewa inne i to chyba nie jest tak że niedxwiedź na każde takie cuś 'robi'..:baffled: se wybiera.. jak kot miejsce gdzie się ma..ten no.. załatwić..

no to Caterina dawaj fotę!!!!!!!!!!!! ale musisz szybko działać bo się jeszcze zeszkli..czy cuś.. i efektu takiego nie bedzie;-)

ja tam tylko jak zobaczę w tym cyklu gluciora zaraz mu fote strzelam!!!
a co! niech wszyscy zobacza jaką siłę ma 'zioło';-):-)

a propo's fryzury Twojej..masz długie blond włosy, tak???

reklama
Do góry