ulala
Fanka BB :)
mama - myślę że lepiej będzie jak wyciagniesz z szuflady ubranka kocyk pieluszki wsadzisz do siatki i połozysz na foteliku jak maż bedzie po ciebie jechał bedzie brał fotelik to nie zapomni niczego
przynajmniej ja tak zrobie bo we wczesniejszej ciązy był problem nie dośc że z ubrankami dziecka to moje ciuchy przywiuzł takie wymiete a były w szafie na wieszaku przygotowane ale można sobie było mówic 

ja nie wiem czy ja mu powinnam piaskownice postawic jakas zamiast kuwety??albo moze basen z pilkami lol
wlasnie i zadzwonil i powiedzial ze srednio to wyglada....mial zaczac 3.09 babka ktora mu zalatwiala papiery 3x potwierdzila mu date startowa a dzis dostal emaila ze zaczyna 24.10
tu juz zlozyl wymowienie ze tylko do jutra pracuje i co teraz??!!! no jak ja dzisiaj nie zaczne rodzic z tego wqrwienia to ja nie wiem....sory za jezyk ale nie mam sily na to juz!! wiedzielismy ze jak zacznie 3.09 to na poczatku pazdzienika wyjedzie na 2 tyg na kursy i ja zostaje sama z bajzlem i dziecmi i kotem....moja mama moze byc u nas do 23.10 wiec miala bym chociarz pomoc jakas w obiadach i przy amelce.....a teraz to ja juz nic nie wiem witki mi opadly.....teraz maz obdzwania co sie da i gdzie sie da zeby to odkrecic i zaczac 3.09 jednak prace bo nie mozemy sobie pozwolic teraz na 6 tyg bez jego wyplaty ...ja nawet nie wiem kiedy i ile macierzynskiego dostane bo nadal czekam na dokumenty ale nie bedzie tego az tyle zebysmy sobie poradzili