reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Czesc kochane :)melduje ze u mnie tak jak u citrus brak @ :) miezylam temperaturke i jest 36.9 czyli na mnie to wsoka bo normalnie jest 35,5 :) duuuuzo sluzu... trzymam sie dzielnie :) u nas leje.... i zimno... a sniadania nie bedzie bo mdlosci straszne...ale racze sie szklanka odbabelkowanej wisniowej coli.

reklama
Pam podziwiam twoją zimną krew!!! U mnie zawsze ciekawość zwyciężała.
a tam zimna krew.... poprostu chce tym razem poczekac czy napewno @ nie przyjdzie.... do wtorku tylko 3 dni.... a mam roboty bo wprowadzilam sie do V ponad tydzien temu a dalej na walizkach i kartonak...trzeba te buble rozpakowac :) bedzie co robiac :) czas zleci

pam ​ oj,to roboty pewnie sporo przy rozpakowywaniu ;-) Ja też wolę poczekać,czy @ nie przyjdzie,bo też bez sensu się nakręcać,kupować test,a potem i tak się okazuje,że na dobrą sprawę mogłam poczekać 1-2 dni dłużej... Więc u mnie w czwartek sądny dzień @, piątek spokojnie przeczekam (obyyy),jeśli dalej nic nie będzie i w sobotę wtedy zatestuję. Taki mam z grubsza plan,ale czy faktycznie będę miała tyle cierpliwości,to się dopiero okaże.:-D:-D:-D
Ja śniadanie swoje zjadłam,nawet w przypływie całkowicie niezrozumiałej euforii,zrobiłam mojemu P. śniadanie,ale tostów nie dostał,tylko kanapeczki z pomidorkiem i ogórkiem.Niech się cieszy,że dostał, a co! Ha.:-)
I w ogóle jaki durny sen miałam dzisiaj :dry: Że jechałam z kimś autem i ten ktoś jechał pod prąd,a potem zaczął jechać pod ten prąd jeszcze szybciej,tylko że na wstecznym...:baffled:

Haha, karotka, dobry sen :D
I co to za narzekanie na robienie śniadania? :D Ja robiłam twaróg z cebulką, rzodkiewką i szczypiorkiem :)

Kiedys sie rozpakuje :p moj V spi bo w nocy spac nie moze bo sie o mnie martwi... dzis go przylapalam jak mi w majtki zagladal czy @ nie ma.... chlopak osiwieje przed wtorkiem.... jak wstanie pewnie kolo 3 to zrobie mu kanapki z bekonem.... niech wie ze kocham :p

Haha, karotka, dobry sen :D
I co to za narzekanie na robienie śniadania? :D Ja robiłam twaróg z cebulką, rzodkiewką i szczypiorkiem :)

Dlaczego musiałaś napisać o twarożku!!!! Jak na złość nie mam nic w tym stylu pod ręką :-(

Kiedys sie rozpakuje :p moj V spi bo w nocy spac nie moze bo sie o mnie martwi... dzis go przylapalam jak mi w majtki zagladal czy @ nie ma.... chlopak osiwieje przed wtorkiem.... jak wstanie pewnie kolo 3 to zrobie mu kanapki z bekonem.... niech wie ze kocham :p

Może on zaglądał w gatki z innego powodu:-D

reklama
Zapominajka - ja mam cały czas ochote na twarożek... chyba tylko po tym mnie później nie muli :sorry2::sorry2: ... ale zawsze wieczorem dojem nachos i kończy się tak samo :-p

kupiłam dzisiaj gazetke "dziecko najlepsza inwestycja" ... zabiore na wieczorny seans w wannie i zobacze co tam oni niby mają za hity do kupienia :)

Do góry