reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Charlois nie ma sprawy zaraz bede:-Djutro nie ma rady pieczemy jablecznik:tak:

Sonka zazdraszczam meza, chociaz mojego bym nie zamienila, tylko niestety tak wychowany ze w domu to musze pokazac i 1000 razy powtorzyc zeby pomogl:no:Ja spakowalam w koncu wczoraj ubrania dla dzidziusia, a teraz najgorsze przede mna zakupy z Gabrysiem bo na jesien nie mamy nic,ale musze to jakos dobrze zorganizowac i poprosic tesciowa aby sie z nami wybrala

reklama
Ja muszę się w końcu zebrać i córce garderobę jesienną przejrzeć,kupiłam jej trochę bielizny nowej i rajstopy,do szkoły jeszcze ma trochę rzeczy,już tak szybko mi nie wyrasta z ubrań.

mama, sonkaa, charlois zapraszam starczy dla wszystkich.
izabela jabłecznik niestety się już skończył, ale to nie tylko moja wina. Mój mąż ostatnio też ma jakieś zachcianki i słodycze wciąga kilogramami:-)
Ciekawe jak tam anć i azorek...

Czyli postanowione dziewczyny, szalejemy i idziemy we wrześniu do fryzjera :-)

Azorek trzymam mocno kciuki za Was!!!

Karola fajna ta fryzurka!

Ja ze swojej jestem zadowolona z długosci mi nic nie obcięła bo chce zapuszczać za to fajnie mi pocieniowała i juz inaczej wygladam ,choc w lustro dalej nie moge się patrzec.

Nas niestety czekała dzis wyprawa do tesciów ,tym razem po telewizor bo nam się dzis zepsuł .....:( .Objadłam sie jak zwykle bo od nich nie mozna głodnym wyjechać:) Teraz siedzę i oglądam Masterchefa:)

ja tez mam nadzieje ze jeszcze zdaze do fryzjera. Chcialabym jeszcze farce zrobic i obciac przed szpitalem

Karola o pietce tez slyszalam ale u nas przylepka. Fajne sa takie roznice, niby jeden kraj a ile roznic
Fryzurka fajna, musisz koniecznie pokazac sie w niej potem

Esi - też miałam takie problemy z włosami:tak: ale poradziłam sobie z tym - wystarczyło mocno ścieniować włosy (żeby ich mniej było na głowie) i używać odpowiedniej odżywki i wszystko jest okay:tak: a grzywkę sobie prostuję i nie skręca się na wilgoci tylko dlatego że jak widzę że jest wilgotno to lakier idzie w ruch:tak:
Izabela - mnie jakoś doły omijają szerokim łukiem... ciekawe czemu:confused:??? prawda że czasem fajnie posiedzieć w samotności??:-D
Charlois - dziękuję:tak: ale tak jak pisałam to włosy żyjące własnym życiem:-D a ja też chciałam dopiero na zimę podcinać ale M. się już wkurza bo jak czeszę to pełno spada na podłogę a jak śpię to on zawsze na nich głowę położy i mnie za nie ciągnie:-D:-D
Sonkaa - i dobrze że lubisz buraczki - nieźle podnoszą hemoglobinę:tak:
ja podobnie jak Mina i esi tez planuje fryzjera
a o mnie to zapomniała:-p:-D:-D
Azorek - trzymam kciuki...
Nikamo - fajnie że jesteś zadowolona z wizyty u fryzjera...a czemu w lustro nie możesz patrzeć??
Jutrzenka - jeśli chodzi o różnice to dla mnie największym zaskoczeniem było że to co u nas nazywało się dusznicą (rondel do duszenia mięsa, sosów) u mojego M. nazywali gąską....a to tylko 30 km dalej:-D:-Da jak u Was się mówi na to??? o coś takiego mi chodzi:
images.jpg

reklama
azorku trzymam kciuki co ma być niech będzie aby szczęśliwie :tak:
Anć co tam u ciebie ?

jutrzenko u nas też przylepka :-D najlepsz jeszcze cieplutka:tak:

Karola u nas też garnek :-D

nikamo
super że zadowolona z fryzurki

Ja też będesię fryzować ale gdzieś w polowie września i jeszcze kosmetyczkę mam zamiar nawiedzić co by się do ladu doprowadzić

Milej nocki brzuchatki

Do góry