Monika20078
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilkę...
Zaza-kochana nie poddawaj się. Mój Marcel miał wysypkę nawet po Nutramigenie. I co miałam robić, dziecko jeśc musi. Kupa była co 5 dni, zatwardzenie miał takie, że musiałam mu oczka zamykać, żeby mu krwinki nie pękały. To był koszmar. teraz jem tylko pieczony schab, chleb, owsiankę z jabłkami, banana,wodę. I tłumaczę sobie, że dla mnie to tylko kilka miesięcy wyrzeczeń, a moje dziecko może się męczyć przez całe życie. Tak więc- Dasz Radę!!!
Zaza-kochana nie poddawaj się. Mój Marcel miał wysypkę nawet po Nutramigenie. I co miałam robić, dziecko jeśc musi. Kupa była co 5 dni, zatwardzenie miał takie, że musiałam mu oczka zamykać, żeby mu krwinki nie pękały. To był koszmar. teraz jem tylko pieczony schab, chleb, owsiankę z jabłkami, banana,wodę. I tłumaczę sobie, że dla mnie to tylko kilka miesięcy wyrzeczeń, a moje dziecko może się męczyć przez całe życie. Tak więc- Dasz Radę!!!

, najlepsze jest to ze weszla na google i sprawdzala co to moze byc 

wyjdzie na to ze w Polsce sie predzej dowiesz.chociaz ja tez mam taki problem od jakiegos tygodnia...chwile ssie i sie prezy i puszcza
i butelke tez...musi byc na maksa lodny zeby zjec i to w kilku podejsciach. w nocy nie ma problemu bo nie kuma co sie dzieje.a z kolei po kapieli wogole butli nie chce...ryk na sam widok, i wtedy ssie piers ale musze najpierw chwile chodzic jak je
ja slyszalam ze tak jak jest kryzys 3 tygodnia tak potem jest 3 miesiaca, u nas by tak wychodzilo...i to wlasnie kryzys z jedzeniem ale musze poszukac tego wieczorem jak maly zasnie. bo moze to wcale nie byc nic z Twoim mlekiem nie tak tylko znowu jakis skok . a inna sprawa ze dziecko kolo 3 miesiaca zaczyna rozrozniac dopiero smaki i tak jak wczesniej jadlysmy wszystko i dzieci pily mleko i nie bylo problemu tak teraz moze mu jakis smak przeszkadzac i nie bedzie chcial jesc(cebula, czosnek, przyprawy, wedliny wedzone itd) tylko u mnie to sie nie sprawdzi bo moj tez swiruje przy butelce i u siebie obstawiam na ten kryzys zywieniowy ale jak znajde to dam znac tu