reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROZMIARY UBRANEK, SMOCZKÓW, PAMPERSÓW ITP.....

reklama
Basia, nie wiem w jakim wątku pisałaś, że rozglądasz się na Allegro za śpiworkiem dla Karolka. Znalazłaś coś ciekawego? Ja też chciałabym już mu kupic, bo coraz chłodniej...

A o jaki śpiworek chodzi? My kupiliśmy Oli kombinezonik zimowy w Auchanie za 20 zł. Cieplutki i niestety bez bucików. A na allegro kupiłam jej już dawno temu śpiworek do spania w łóżeczku, bo strasznie się rozkopuje i czasem przesypiała połowe nocy odkryta. Bardzo jestem z niego zadowolona. Jest cieplutki i na suwaczek.

Sylwia Wojtuś - Hagisy dla mojej Olci były zamałe. Uciskały ją na brzuszku i bioderkach. Tak więc zrezygnowałam z nich bardzo szybko.
Mam pytanie o pampersy 4. Te z rozciągającą się gumką mają na opakowaniu jakieś specjalne oznaczenie? Bo ostatnio widziałam zwykłą 4. I nie wiem jak znaleźć te z rozciągającą.

A ja jestem fanką Huggies my używamy z racji słusznych rozmiarów Wojtusia Huggies 4+ lub czasami 5 bo niewiele się różnią. Husteczki też nadal tylko Huggies bo są rewelacja moim zdaniem najlepsze ze wszystkich no może jeszcze Nivea się do czegoś nadaja reszta moim zdaniem jest ponizej krytyki a szczególnie te Pampers.

reklama
A my uzywamy Pampersow i chusteczek pampers rowniez...I osobiscie jestem bardzo zadowolona...Ale nie dziwie sie ze Syla Wam nie podeszly...Bo jak kupilam raz to polskie g_w_o to poprostu masakra...W niczym nie przypominaly mi tych ktore tu w DE kupuje...Scieralam nimi kurze...tylko do tego sie nadawaja...

Do góry