reklama
A o jaki śpiworek chodzi? My kupiliśmy Oli kombinezonik zimowy w Auchanie za 20 zł. Cieplutki i niestety bez bucików. A na allegro kupiłam jej już dawno temu śpiworek do spania w łóżeczku, bo strasznie się rozkopuje i czasem przesypiała połowe nocy odkryta. Bardzo jestem z niego zadowolona. Jest cieplutki i na suwaczek.
Sylwia Wojtuś - Hagisy dla mojej Olci były zamałe. Uciskały ją na brzuszku i bioderkach. Tak więc zrezygnowałam z nich bardzo szybko.
Mam pytanie o pampersy 4. Te z rozciągającą się gumką mają na opakowaniu jakieś specjalne oznaczenie? Bo ostatnio widziałam zwykłą 4. I nie wiem jak znaleźć te z rozciągającą.
Mam pytanie o pampersy 4. Te z rozciągającą się gumką mają na opakowaniu jakieś specjalne oznaczenie? Bo ostatnio widziałam zwykłą 4. I nie wiem jak znaleźć te z rozciągającą.
A o jaki śpiworek chodzi?
Chodzi o taki ciepły do wózeczka
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
my też dzis wybieramy sie po 4 bo akurat promocja jest 29zł i zobaczymy ale ile sie da to wole 3 bo jest wiecej sztuk
A gdzie jest taka promocja? i ile sztuk w opakowaniu?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja jestem fanką Huggies my używamy z racji słusznych rozmiarów Wojtusia Huggies 4+ lub czasami 5 bo niewiele się różnią. Husteczki też nadal tylko Huggies bo są rewelacja moim zdaniem najlepsze ze wszystkich no może jeszcze Nivea się do czegoś nadaja reszta moim zdaniem jest ponizej krytyki a szczególnie te Pampers.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A my uzywamy Pampersow i chusteczek pampers rowniez...I osobiscie jestem bardzo zadowolona...Ale nie dziwie sie ze Syla Wam nie podeszly...Bo jak kupilam raz to polskie g_w_o to poprostu masakra...W niczym nie przypominaly mi tych ktore tu w DE kupuje...Scieralam nimi kurze...tylko do tego sie nadawaja...