reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

MagdaRybka To może razem zawitamy w Lipcóweczkach ;-):-)

Paulinam Grygana Dzagud Efilo Dziewczyny Ogromniaste Gratulacje :-):-):-):-):-)

Ale się was namnożyło ;-):tak::tak::tak::-D
Irlandio to samo chciałam powiedzieć... ;-) Że czas założyć wątek "Lista Czerwcóweczek" :tak::tak::tak::tak::tak: Już was trochę jest :-) A tak będziecie wiedziały ile was dokładnie jest i na kiedy macie terminy i takie tam duperelki :-);-)

reklama
Jednak jako że nikt się na razie z tym nie wyrywał to założyłam listę. Mam nadzieję, że nam się będzie rozrastać. Dziewczynki czekam na resztę suwaczków i dat. Daty - rozumiem, że czekacie na lekarza i USG, ale suwaczek.... i tak jest na podstawie @ :-)

Irlandio Wystarczy, ze już główny wątek założyłam... :-p Do Czerwcóweczek nie dołączyłam więc nie będę się tu rządzić ;-) :-p

Efilo Już lecę zobaczyć waszą listę :-)

No i zobaczyłam :-) Lista super :-)

Cieszę się Julinko że Ci się podoba :tak:
Tak mi przykro że Ciebie tam nie ma :-( :huh:
Trzymam mocno kciuki za tym żebyś otwierała listę lipcóweczek:yes:

Julinko trzymam kciuki za Ciebie (i za siebie również) abyśmy mogły razem spotkać się w Lipcówkach !!! :tak::-)

A Wszystkim czerwcówkom ogromne gratulacje !!!

Powodzenia życzy "staraczka" ;-)

Za Ciebie też Madziu trzymam mocno kciuki. Szkoda że nie zadomowicie się w tym wątku. Choć oczywiście gorąco zapraszam do zaglądania. Smutno tu troszkę...

Fajny pomysł z tą listą czerwcówek, tylko jak możesz efilo to dopisz też moją datę :) 05.06.2007

Dzięki wielkie.

reklama
Do góry