Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już wylądował na honorowym miejscu na liście. Jeszcze tylko dacik i będzie komplecik 
hello!!!Hej Dziewczyny!! nie bylo mnie moze jeden dzien a t tyle sie wydarzylo, nowe watki i wogole.
Fantazja gratuluje zdanego egzaminu.
Siwucha12 napewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki.
Asylan jezeli chodzi o ciaze za granica to cos o tym wiem. Z mezem jestesmy w Angli od ponad 3 lat i nasza Amelka tutaj przyszla na swiat. W czasie pierwszej ciazy tylko raz mialam badana krew i tylko dwa razy usg. Ani raz nie mialam wizyty u ginekologa. I tylko raz widzialam sie z lekarzem rodzinnym jak poszlam go poinformowac ze jestem e ciazy. On wyslal wszystkie papiery do szpitala i od tamtej pory opiekowala sie mna polozna. Na poczatku widywalam sie z nia co 6 tygodni a pod koniec co 3.
Tak wyglada opieka nad kobieta ciezarna w Angli oczywiscie jezeli wszystko przebiega bez komplikacji. ;-) Moja pierwsza ciaza naprawde byla bardzo dobra nawet nogi spuchly mi tylko raz przez cale 9 miesiecy. A jezeli chodzi o ten system to ja osobiscie jestem zadowolona. Na poczatku bylam troche zaskoczona jak to bez ginekologa?? Ale caly czas mialam kontakt z moja polozna i obsluga w szpitalu byla super.
Ale sie rozpisalam pewnie nikomu nie bedzie sie chcialo tego przeczytac do konca.