reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

:-) Hej Dziewczyny,

Jestem nowa i troche pogubiona w tym forum ale mam nadzieje ze sobie jakos poradze. Najwazniejsza wiadomosc to ta ze chyba tez oczekuje malenstwa jeszcze do konca nie jestem pewna a wlasciwie to chyba sama nie moge w to uwiezyc. Pozdrawiam wszystkie czerwcowki i mam nadzieje ze bede mogla was czesto odwiedzac.

reklama
Paulinam - ja tez gratuluje:-) Cos malo jeszcze rozruszany ten watek, gdzie reszta mamus czerwcowych:confused:

Asylan - co tam u Ciebie?

Ja do srody udzielac sie tu bede malo, bo czeka mnie egzamin z filozofii, a ja jak zwykle na ostatnia chwile:wściekła/y:

No ale pozniej nadrobie zaleglosci w pisaniu:-D

czesc dziewczynki
podczytuje was ;-)

mocno trzymam kciuki za Julinke aby zafasolkowała :-) zycze ci kochana tego z całego serca :-)

Fantazjo jak ja sie denerwowałam ze @ sie spoznia to pamietam ze ty sie zastanawialas czy jestes w ciazy :-) a teraz prosze! widze piekny suwaczek :-D
strasznie sie ciesze i troszke mi szkoda......no wiecie ;-) :cool2:

a co do mdłosci...ja z Milenką mialam az do 4-ego miesiaca :baffled:
i testowałam wszystko cokolwiek doczytałam ze pomaga
i wiecie co mi pomogło.....krakersy Lajkonika!!!

gdzies wyczytałam ze działaja i faktycznie
sprobojcie moze i wam pomogą :-)

Dziekuje za mile przyjecie mnie do Waszego grona. Robilam test i wyszedl pozytywnie, ale to juz bedzie drugi moj smycek(tak nazywamy nasza jedynastomiesieczna corcie Amelie) i jakos na razie nie mam prawie zadnych objawow no poza opozniajaca sie @.

Wow jaki my tu mamy ruch :) Serdecznie gratuluje Paulinam, mam nadzieje, że cieszysz się nowym maluszkiem :)

Fantazja co studiujesz? bo ja już właśnie kończę kulturoznawstwo na wydziale filozoficznym to może bym ci mogla pomoc w tym egzaminie :P

Lilka: dzięki za radę napewno spróbuje, ale dzisiejsze mdłości mam duuuużo słabsze, zjadłam całą miskę płatków bez najmniejszego problemu. Tylko teraz mam takie uczucie przepełnienia (a to taka znowu duża miska nie była), i nie mogę już myśleć o jedzeniu. Dziwne te moje mdłości.

reklama
Blanes - studia jako takie skonczylam 5 lat temu a teraz czeka mnie niedlugo obrona doktoratu na Wydziale Biologii. A egzamin mam z filozofii wspolczesnej: filozofia zycia, ewolucjonizm, postmodernizm i takie tam:baffled: No ale coz...byle do srody i byle zdac, bo na ocenie mi strasznie jakos nie zalezy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry