reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

W końcu mamy dziewczynkę na forum:-)
Mama ja się do wczoraj cieszyłam, że nic mnie nie boli itp, a w nocy też właśnie miałam ból brzucha jak na okres, rano biegunka i mdłości:-( Także dzisiaj leżę i nic nie robię, mam nadzieję, że to przejściowe bóle.
Miłej niedzieli wszystkim życzę:tak:

reklama
Witam,

tak sobie zaglądam, a tu takie newsy od lori:-) Chyba trzeba się przyzwyczaić, coraz częciej tak będzie...

Ale chyba lori czwarta, a nie trzecia, tylko jeszcze nie wiemy, nie? Bo tu tutururu miała cc na wczoraj planowane?

mloda strasznie grzebie mi w podwoziu:baffled:jak ja tego nie lubie ani siedziec ani stac :eek: wam tez tak dzieciorki grzebia??
Dokładnie. Każdy ruch głową czuję, jakby już wychodziła:eek: Najgorzej gdzieś poza domem, bo idę sobie, idę i nagle staję zgięta w pół i powstrzymuję chęć złapania się ręką za podwozie, żeby dziecko nie wyszło:baffled:
Dobrze, że choróbsko mija.

u mnie leń rządzi więc dzisiaj cały dzień kanapa moja
Podoba mi się Twoja filozofia życia w ostatnim czasie:-)

w nocy też właśnie miałam ból brzucha jak na okres, rano biegunka i mdłości:-( Także dzisiaj leżę i nic nie robię, mam nadzieję, że to przejściowe bóle.
No właśnie, nie wcinać się w kolejkę;-)

witam

u mnie tez slonecznie. Bylam na rynku. Na sloncu goraco a jak zajdzei to zimno.

ciekawe czy wiecej bedzie dzieci wrzesniowo-sierpniowych czy pazdziernikowo-listopadowych :-D

Paula milego grilowania

ja tez dzis nie gotuje, dzis nas obsluzy Da Grasso :-D

Hej Dziewczyny to ja się dopiero zdziwiłam:eek:Lori jeszcze wczoraj wieczorem pisała na forum a po północy urodziła???
Ja to wpadłam już w jakąś depresję przedporodową od wczoraj chodzę i wyję,skurcze ustąpiły i nie wiem co się dzieje,teraz sobie uświadomiłam,że i ja mogę tak szybko urodzić:szok:
Ale się cieszę,że następna dzidzia już na świecie:-)
Ja chyba poleżę cały dzień w łóżku bo na nic nie mam chęci,może mi nastrój się poprawi.
Miłej i spokojnej niedzieli wam życzę:-)

Witajcie, ja też się lenię, po košciółku, pojechališmy po zimowy płaszczyk dla Maji, ale nakupiliśmy jdj tyle ciuchńw poza nim, że szok, 2 bluzki, sukienkę, dodatkową kurtkę, bo w hot oil wyprzedaż ponad 50% a dla Miśka komplecik na wyjście ze szpitala i super czapusię, a potem zjedliśmy na mieście, teraz odpoczywam
Paula - udanego grilla

Mallinowa_Paula - udanej zabawy na grillu:-)
Azorek - fajnie że choroba już Ci daje spokój - trzymaj się kochana...
Lori - gratulacje!!!
Sonka - gratuluję zakupów:-) mówisz że wyprzedaże są w Hot Oil??? oj coś czuję że będę musiała się tam wybrać:-p

A u mnie też leniwa niedziela...nic mi się nie chce...
A powiedzcie mi po co jest wizyta położnej jeszcze przed porodem??? któraś z Was miała???

Lori kochana gratuluję i mega zazdroszczę że juz tulisz swojego dzidziolka:-) Ja nie sądziłam że ta końcówka będzie taka trudna dla mnie:sorry: Tabletki powodują u mnie nie za fajne skutki uboczne i brak już mi cierpliwości. Jak bym mogła to bym się zabukowała u ginekologa i kazała jej szyjkę sprawdzać co 5 min i mówić kiedy mogę jechać do szpitala. Jutro jadę po wypis i dowiem się w końcu do kiedy mam się faszerować tymi tabletkami. Jeszcze skoczę do przychodni się zapisać w końcu i w spółdzielni zapytać czy zamierzają nam kiedy zmienić nazwisko na domofonie?
Dzisiaj pojechałam na zakupy z moim mężem i tatą i tak mam w końcu smartfonika więc bede miała z wami kontakt leżac w szpitalu no i kupiłam czapusię wraz z bucikami dla juniora plus mega malusie skarpeteczki:-)
A i przepraszam że tylko o sobie ale nie miałam jakoś siły szczególnie nadrabiać a zaraz idę się farbować w końcu. Zobaczymy co z tego wyjdzie , mam nadzieję że nie będę wyć :eek:

Witajcie, widzę że ogólnie wszyscy na leniwo a mnie dzisiaj dopadł jakiś nagły przypływ energii. W tym nowym mieszkanku jest mi tak dobrze!!! Dzisiaj zrobiłam nawet obiadek- zupę z żółtej fasolki i pewnie Was rozśmieszę ale pierwszy raz w życiu zrobiłam pierogi:zawstydzona/y: Zabawy było sporo bo jak zaczęłam wyrabiać ciasto to tak się posklejałam że mój Ukochany musiał mi przybiec z pomocą i też mu się spodobało tak że nadziewanie to już tylko on uskuteczniał:) Potem odwiedziny znajomych i test dla kotów- byli z dzieckiem, co prawda 2,5 letnią córeczka ale wszyscy przeżyli a i nasze koty łaskawie zeszły z szafy:) Ciekawi mnie jak zareagują gdy pojawi się mały Krzykacz:)))
Widząc co się dzieje w poniedziałek zacznę pakować torbę do szpitala. Trochę mnie przeraża że już tyle dziewczyn rozpakowanych!!!

reklama
Ja też się witam z rana już po śnaidanku.
Do 3 spałąm jak niemowle a potem się obudziłam na siku i już do 5 mnie brzuch bolał jak na okres, biegunkę, sama nie wiem jak. ....
Ja czesto mam takie bule jak na biegunke a nawet mmozna powiedziec ze codziennie nad ranem :/
I szczerze powiedziawszy denerwujace to jest:// Bole okresowe tak samo ://
ale wogule zauwazylam ze sporo z nas tu tak ma :D

LORI Gratuluje :*

Ja jutro wizytuje i szczerze powiedziawszy mi sie nie chce :// Irlandzki szpital.. wiec nic sie madrego nie dowiem ://

Pusto na forum "weekendowo", nie ma czego nadrabiac nawet, heh :)
Dobranoc wiec :* Do uslyszenia jutro :)

Ostatnia edycja:
Do góry