Majeczka26
Fanka BB :)
sonkaa zazdroszcze gotowości we wszystkich materiach ;-) ja właśnie piorę tetrę. Sen przedni, rewelka hihiihiwłaściwie wszystko mam zrobione, poprane i poprasowane, torby spakowane, fajnie
dziś śniło mi się, że miałam rodzić dostałam znieczulenie (ale działało jak narkoza) i zaczęłam zasypiać i przypomniało mi się, że nie poprosiłam Gina, aby mi dziecko wyjął, a on sobie gdzieś poszedł, a chciałam mu przypomnieć o tym zanim zasnę
- to jakies skrzyżowanie leku przedporodowego z bezsennością :-)
dokladnie po tym samym trunku mialam odruch "nigdy więcej", ale trwa on u mnie juz ponad 4 lata - powaznie, nigdy wiecej tequili sie nie napijeno tak w nieciazowych warunkach to mozna by sobie pozwolic hehehe atzw nigdy wiecej mialam po tequli i fakt od tamtej pory (2 lata) nie tknelam juz tego paskudztwa;-)![]()

Paula jak CI sie udal wypad nad jeziorko? zazdroszczę leniuchowania na łonie natury
ja mam termin 27 października/2 listopada, zobaczymy co z tego wyjdzie..poki co chyba na wrzesien sie zapowiada wiecej, ale w sumie wszystko moze sie zmienic.
witajcie, troche mnie tu nie bylo, ale Was nadrobiłam. Humoru nie mialam i nie chcialam tu smęcić. Dziś/jutro mam zamiar skonczyc pranie dzieciowych rzeczy, skoro maja byc upały to niech sie to suszy na słońcu.
Oki po szklance wody z cytryna i miodem czas na sniadanie.. co by tu zjeść?
Co do maluszkow - moj sie chyba obnizyl albo nie wiem, grzebie i rozpycha sie na dole, bo pachwiny i kość łonowa chce mi od wczoraj chyba pęknąć