reklama
klaudia011
Fanka BB :)
ja dzisiaj zaniosłam mocz do badania. Ale była taka kolejka że morfologi nie zrobiłam
Jutro II podejście.
a za tydzień wizyta u lekarza i nie mogę się doczekać noooo.
Jutro II podejście.
a za tydzień wizyta u lekarza i nie mogę się doczekać noooo.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
krolewna, ja uwielbiam Kąty Rybackie, czyta i szeroka plaża, mało ludzi, nikt Ci po głowie nie biega i nie sypie piachem w twarz, nie musisz leżeć jedno na drugim, no i czyściutkie morze...zawsze można podjechać samochodem do Gdańska na wycieczkę, albo do Krynicy Morskiej, ja zachwalam to miejsce, ze względu na ciszę i spokój 

K
krolewnazmarcepana
Gość
my do kombi dokupilismy bagaznik na dach
a teraz to juz na vana trzeba zmienic chyba ;-) chi chi moj maz oszaleje z tym moim pakowaniem, ale i tak wszystko ladnie i sprawnie upycha a ja go potem chwale i chwale ze z taka iloscia rzeczy sobie poradzil i ze jest TAKIM bohaterem ...i wszycy w dobrych humorach jedziemy nad morze ;-)
ankzoc, kiedy planujesz isc na L4....
ja sie zaczynam zastanawiac.... w przyszlym tygodniu mam zamiar szefowej i reszcie oznajmic, ze jestem w ciazy i podam przyblizony termin, kiedy zamierzam isc na L4
haha ja włąsnie wolałabym bez bagażnika na dach
a tu na wakacje bede musiała gondole zabierac to trzeba miejsca troche
Dotkas: ja wąłsnie juz sama nie wiem gdzie szukac, do wielkiego miasta chyba nie ma sensu.. a i chciałabym hotel/kwatere z jakims ogrodem i najlepiej placem zabaw, zeby mała miała co robić tez wieczorkiem, czy jak malenstwo będzie spało
Ostatnio edytowane przez moderatora:
krolewnazmarcepana- wiesz kochana to wszystko zależy od tego ile zamierzacie przeznaczyć na wakacje...i czy interesuje cię północ, a może raczej północny zachód...a może mierzeja wiślana?
Notka - no kochana 6 tygodni to jest coś... wcale ci się nie dziwię, że bierzesz ze sobą tyle rzeczy, chociaż w praktyce one i tak póżniej okazują się zbędne...ale z 3 dzieci, wózkiem to wy naprawdę sobie busik wynajmijcie
Jeśli chodzi o zwolnienie, powiedziałam wprost w pracy, że nie czuję się dobrze, i że mogę w każdej chwili pójść... w poprzedniej ciąży byłam już w 2 m-cu
Notka - no kochana 6 tygodni to jest coś... wcale ci się nie dziwię, że bierzesz ze sobą tyle rzeczy, chociaż w praktyce one i tak póżniej okazują się zbędne...ale z 3 dzieci, wózkiem to wy naprawdę sobie busik wynajmijcie

Jeśli chodzi o zwolnienie, powiedziałam wprost w pracy, że nie czuję się dobrze, i że mogę w każdej chwili pójść... w poprzedniej ciąży byłam już w 2 m-cu
klaudia011
Fanka BB :)
My mamy opla combo...i zawsze bagażnik cały zawalony. MASAKRA.
a w tym roku lecieliśmy samolotem więc trochę ograniczony bagaż..ale 3 walizki po 20kg wykorzystałam a co! ;-)
Nie byłam w Kątach Rybackich....w zeszłym roku pojechaliśmy do Nowęcina koło Łeby i było całkiem nieźle...ale na plaże do Łeby nie było sensu chodzić bo było TYLEEEE ludzi!! ;-)
a w tym roku lecieliśmy samolotem więc trochę ograniczony bagaż..ale 3 walizki po 20kg wykorzystałam a co! ;-)
Nie byłam w Kątach Rybackich....w zeszłym roku pojechaliśmy do Nowęcina koło Łeby i było całkiem nieźle...ale na plaże do Łeby nie było sensu chodzić bo było TYLEEEE ludzi!! ;-)
K
krolewnazmarcepana
Gość
krolewnazmarcepana- wiesz kochana to wszystko zależy od tego ile zamierzacie przeznaczyć na wakacje...i czy interesuje cię północ, a może raczej północny zachód...a może mierzeja wiślana?
wiesz co ja nie mam jakis upodoban gdzie chce jechac, na pewno nie chce mieszkac w jakims obleśnym pokoju 5 km od morza byleby taniej było
myslimy ze pojedziemy tak jeszcze przed sezonem, moze poczatek czerwca, to jeszcze z tego co patrzyłam ceny nie są takie wygórowane
w sumie nie wiem czy cche sie z dziećmi pchać w sam środek sezonu, a teraz czerwce mamy przecież ładne i ciepłe
ankzoc, ja wlasnie tak samo zamierzam powiedziec :-) ze planuje pracowac np do konca listopada z zastrzezeniem ze w kazdej chwili moge sie gorzej poczuc, chociazby psychicznie i wtedy nie bede stronic od L4
w I ciazy pracowalam do 7 miesiaca, w II juz w 3 mies bylam na zwolnieniu
busik by sie przydal, o tak :-)
tez Elmo uwielbiamy i rybke Dorotke :-) z Sycylia mi sie kojarzy Elmo, tam jak moj pierwszy synek byl maly bylismy na wakacjach a z nami Elmo...Elmo i Elmo ;-)
w I ciazy pracowalam do 7 miesiaca, w II juz w 3 mies bylam na zwolnieniu
busik by sie przydal, o tak :-)
tez Elmo uwielbiamy i rybke Dorotke :-) z Sycylia mi sie kojarzy Elmo, tam jak moj pierwszy synek byl maly bylismy na wakacjach a z nami Elmo...Elmo i Elmo ;-)
reklama
krolewnazmarcepana- no niestety urok większych kurortów jest taki, że masz tłumy na plażach, ale skoro wybierasz sie w czerwcu to możesz popatrzeć na oferty w jakiś fajnych ośrodkach np jastrzębia góra http://www.primaveraspa.pl/ kołobrzeg http://www.wistom.kolobrzeg.pl/ albo np w jarosławcu http://www.sanatorium-panorama.pl/
Notka- pewnie wiadomo, że praca jest ważna ale na pierwszym miejscu nasze zdrowie, nikomu nie składam deklaracji... postawiłam po prostu otwarcie sprawę! i nikt do mnie nie może mieć pretensji
Notka- pewnie wiadomo, że praca jest ważna ale na pierwszym miejscu nasze zdrowie, nikomu nie składam deklaracji... postawiłam po prostu otwarcie sprawę! i nikt do mnie nie może mieć pretensji
Ostatnia edycja:
Podziel się: