reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
ankzoc- współczuje Ci ze aż sie tak źle czujesz mamokruszynki również. Mam nadzieje że lada chwila wam to przejdzie mi przeszło dosłownie z dnia na dzień i apetyt tez wrócił z dnia na dzień;)3 maj Cie się kochane!!

olciaaa- no to najwidoczniej tak jest bo generalnie lekarz powinien podać termin z ostatniego dnia miesiączki, wiec może źle usłyszał, żle wklepał i stąd ten błąd!

krolewnazmarcepana- u nas tak od 6 rano :baffled:

Shy- w pierwszej ciąży miałam tak do końca 4 m-ca... wiesz łudziłam się że teraz będzie inaczej... jasneee:cool:

klaudia011- ja tez uwielbiam ten program i zawsze mi łzy poleciały, ale teraz ryczę na maxa...

to musi byc strasze tak wymiotowac zawsze i wszedzie :-( mnie mdlosci mecza okropnie a do tego jeszcze wymioty, to musi byc koszmar :-( :-(

w dwoch poprzednich ciazach tak nie mialam, mailam na poczatku ciazy lekkie poranne mdlosci, wstret do zapachow i juz a teraz mdlosci do wieczora, czasem mi sie lzy w oczach pokazuja tak jest bleee.....

olciaaa, dziwne masz te wyliczenia.... ja tez mam termin przed Toba a w tc jestem nizej :rofl2::eek:

ankzoc, o tak zupki mi wchodza :-) ale od bardzo wielu rzeczy mnie odrzuca.... sama jestem tym zdziwiona :szok: w poprzednich ciazach pochlanailam wszystko a zwlaszcza slodycze :-D

a mi na szczeście te wymioty przeszły ufff, mdłości jeszcze mam wieczorem, albo jak jakis zapach poczuje
a do lidla to ja nie moge wchodzic wogole :D bo zapach tych bułek... az mi sie słabo robi haha :p

Notka- już chyba nawet w pracy wszyscy przywykli do tego, że chodzę i wymiotuję... krępuje mnie to, ale ludzie z biur fajnie podchodzą do tego heh w końcu znamy się tyle czasu...czasami mnie tu rozpieszczają, bo ja niby 30 lat mam a jednak najmłodsza... a niestety nie mogę sobie poszaleć z jedzeniem :baffled:
ale nauczyłam się jednego, że jak chce wymiotować to idę i to robię bo wstrzymywanie jest jeszcze gorsze...
ps. może jednak na dziewczynkę... ja tak samo miałam przy Mai więc pewnie będzie druga pipencja

meago bardzo mi przykro i współczuję. Miałam identyczną sytuację w 1-ej ciąży. w 8 tyg. bijące serduszko, a w 11 tyg. krwawienie - poronienie zatrzymane. Niestety polskie szpitale nie są przygotowane na takie przypadki.
Trzymam kciuki byście w niedługim czasie zostali rodzicami!

Wczoraj w trakcie odpisywania zawiesił mi się komputer i widzę, że nie ma mojej odp. :-(
Chciałam tylko napisać, że się naczytałam "o lodach" i wieczorem zaszaleliśmy z mężem :-D Tym razem już nic mnie nie bolało, czuję się świetnie.

reklama
Do góry