reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

My dzis po szczepieniu , obyło się bez płaczu , waga 6400 i 67 cm ....lekarka powiedziała ze drobna dzieczynka bedzie heheh

reklama
My tez po szczepieniu i wizycie u pediatry oczywiscie Olka płakała i bardzo miesnie napinała ze nie szlo jej utrzymac, ale zaraz po szczepieniu sie uspokoiła i obdarowywała wszystkich ślicznym uśmiechem. Wazy 7100g i 68dł. Rośnie to moje dziecko jak na drożdżach. Lekarka powiedziala ze dawno nie widziała tak silnego i mocnego czteromiesiecznego dziecka. :-)

Kurcze a u mnie jest straszny problem z dostępnością szczepionki infanrix ipv hib:-( Po prostu masakra!!!:wściekła/y: Od lipca nie moge jej nigdzie dostać!:szok::wściekła/y:

Olisia super, wielkie brawa dla Olci:*

suzi u mnie tez nie ma , podobno nigdzie .... moze dopiero w pazdzierniku beda ale to moze....a my jutro na szczepienie ...ciekawe co pediatra zaleci..............

u nas tez byl problem ze szczepionka ostatnio dwa m-c szukalam , a dzis w przychodni byla powiedziala ze znowu dotali bo w hurtownich sie pojawiły...

suzi u mnie tez nie ma , podobno nigdzie .... moze dopiero w pazdzierniku beda ale to moze....a my jutro na szczepienie ...ciekawe co pediatra zaleci..............
U nas w przychodni nie ma...

Wiem ze proponuja zastępcze, nie pamietam nazwy ale po rozmowie z moim lekarzem nie zgodziła bym sie, wole poczekac:tak:

my tez po wizycie. Maly troche poplakal po szczpionkach ale dostal cyca i zaraz sie uspokoil :) ma 68cm i wazy 5,9 czyli jeszcze nie przekroczylismy 6kg :) lekarka powiedziala ze jest zdrowy i ladnie rosnie. nie kazala tez juz podawac mm tylko jak bedzie brakowalo pokarmu to dawac zupki i deserki dla dzieci od 4 miesiaca. narazie sie z tym wstrzymam bo mam znowu nawal pokarmu tak ze mnie zalewa. pani doktor wychwalila Malego ze ladnie trzyma glowke, ladnie sie podnosi itp wiec jestem zadowolona z wizyty. no i wyzynajacego sie zeba tez przyuwazyla :)

reklama
A mi się moja gwiazda pochorowała kicha i kaszle byliśmy u lekarki dostała wit c, kropelki do noska, antybiotyk i się leczymy a co do wagi to już 6 kg mamy i wychodzi na to że teraz w ciągu 10 dni przybrała 300 g a przed akcją z podcięciem wędzidełka to przybierała tylko 100 g na tydzień a jak 4 września była szczepiona to miała 5600 i 63 cm więc Hania też będzie raczej z tych szczupłych.

Do góry