• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
pierwsza pobudka z płaczem i uspokojenie bez cyca zaliczone!
Postanowiłam iśc za ciosem i się odcycować na noc po tych dwóch nocach wymiotowania gdzie się okazało że Młoda średnio się awanturuje i nawet zasypia... zobaczymy co dalej...

Popracowałam i idę spać bo już mam dość...

Paulinko Majeczka cudna:)))))
ten ochraniacz musze zapamiętać...

Pok strasznie miło się czyta to co piszesz:) Bo ja okropnie ciekawa jestem jak tam wam się wspólnie poznaje:) A krztuszenie straszne jest ale dzieć się wkońcu uczy i będzie ok:)

Miałam coś jeszcze o angażowaniu małża w opiekę nad Młodą ale nei pamiętam co... mój ogólnie z tych pomagających ale czasem mam takie dni żebym mu krzywdę zrobiła... I też jak u Kotka czasem proponuje coś (np żebym sobie pospała rano a on zabierze Wiki) chociaż wie że Młoda się nie odklei ode mnie albo i tak mnei budzi bo koopa i on nie przebierze...

Idę spać. Do jutra...

aaa Rureczka ja sprawdzę w sobotę ok? te rozmiary kombinezonu, bom je gdzieś upchneła przy sprzątaniu i musze głębiej poszukać...

Dobrej nocy:)

haloooooooooooooooo jest tu ktoś czy sama mam pić kawę????

Pierwsza prawie bezcycowa noc zaliczona:)) O 3 sie panna zbuntowała i do 4 nie mogła usnąć, skończyło się krzykiem że jest głodna... dostała kanapkę (muszę jeszcze popracować nad tym co zrobić z jej porannym głodem) i trochę cyca, po czym odwróciła się tyłem i poszła spać:))

Miłego dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry