• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Wioluś w samą porę przyszłam Kochana Ty moja! Ja już czekam na 8 października :-):-):-)

Paulinko :*:*:*
Jesteś wspaniała! Dziękuję!!!!!!!

Kocurku no jak ja Cię rozumiem!!!!!!!!! U mnie dziś łacina od rana! Mam dość latania w te i wewte (tudzież w tę i we w tę) z dzieciakami. Szukania po kartonach skarpet i gaci i skopywania brudu pod stół. Zryta jestem dokumentnie! Już nawet nie chcę wysyłać dzieci w kosmos. Sama chcę w kosmos!

Poczku
z wypiekami na twarzy to wszystko czytam!!!!!!!! I czekam na opis porodu! Opis emocji! Opis wszystkiego!

Rety daj gazu Paulinka!!!!!!!

Aha Kocurku - ja też z rozmowami mam problem - na szczęście wypieków na twarzy nie widać przez telefon. A z smsami z kolei czasem można się pomylić i wysłać nie do tej osoby co się chciało. Wiola coś o tym wie hehehe :-p:-)

reklama
haha mam głupawkę po dniu dzisiejszym,także procenty mi nie potrzebne...umyłam 3 duże okna, przewalczyłam 3 automaty prania, byłam na poczcie i placu zabaw z dziećmi, odcięli mi gaz, zamówiłam dzieciom obiad na wynos, pocieszyłam się kanapkami z opiekacza, wykonałam kilka tel. i mam dość;)))

może, może jutro podłączą gaz..... a ja chciałam szykować sobie imprezę na weekend i dupa...a jak nie podłączą to w sobotę rano jedziemy do moich rodziców

Lil to ja muszę kiedyś z zaskoczenia do Ciebie zadzwonić;PPP

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry