jestem i ja
maz niespodziewanie dostal wczoraj wolny wieczor i jeszcze dzisiejszy dzien

cos za dobrze ma ... 4 i pol dnia pod rzad

))
nie zebym narzekala przynajmniej moglam na zakupy z kolezanka pojsc spokojnie , a Nat szalal na placu zabaw z dziecmi i mezem
teraz spi , ale dlugooo to zajelo nie dalam cyca tylko butle i w szoku chlopak byl , nie plakal , ale patrzyl sie takim zawiedzionym wzrokiem na mnie , ze az mi sie serce krajalo ... oj ciezko bedzie przestac karmic

((
Asionku jakoś to się wszystko ułoży! Moja dziś od 4 do 6 płakała - nawet cyca nie chciała! I wtedy błagałam ją - WEŹ CYCA WEŹ! Także jednak u mnie ten cyc zostanie jeszcze......
I dla każdego z osobna DUŻA BUZIA!!!!!!
mowisz ? no to czekamy az sie ulozy

)
ja sobie chyba z jednego dziennie tez zostawie , nie dla Nata dla siebie hehe , szkoda mi kurcze tego karmienia strasznie ... kto by pomyslal hehe ja ktora butle chciala dac

))
Zobacz załącznik 500820
mialam posiedziec ale zgredek juz steka

wpadne pozniej!
ale jestem slodka

i jak raczki sklada

))
wow az tak ci piersi urosly ?? kurcze mi moze max jeden numer , a teraz puste worki :/
ladnie malutka przybrala

oby tak dalej !!
i niezle cacko na sutki hehe
haha Wiola a ja myślałam,że się mnie wystraszyłaś, tak jak Asionek kiedyś (tylko się nie przyznała

) bo na żywo mam lepszy głos, serio serio

))
to na poprawę humoru polecam Maję

))
Pani mądralińska
)) - YouTube
ja ?? o co ty , masz tak super mily glos , ze az chce sie sluchac !! to raczej ty moglas sie mnie przestraszyc hehe
a mala superowa jest !!
Ja chcę się tylko wyspać (nieprzerywanie) i mieć bite (nieprzerwane niczym) dwie godziny dla siebie wieczorem
oj tak to jest tez moje marzenie na dzien dzisiejszy i nie tylko !! codziennie sie ludze , ze moze ta noc bedzie ta przelomowa i Nat wroci do przesypiania calych nocy ?