reklama

Staraczki forever!

reklama
kocie az tak?
ja obecnie tez zaczynam miec dosc, Iwa wyla tak dlugo az pozwolilam jej isc spac w sukience z ksiezniczkami:dry:, Franio kreci sie i jeczy- mam nadzieje ze zaraz padnie, a Lukasz w pracy - znowu wroci w srodku nocy.

Te sex gadzety do karmienia sie zdejmuje. Maja na celu leczyc skore ale i tak boli jak sk*******. Chociaz polozna twierdzi, ze po nocy z krazkami moje sutki wygladaja juz leoiej.

8 kup! To da wiecej?

Przezylam chwile grozy! Zosia tak lapczywi jadla, ze zaczela sie krztusic. Straszne! i teraz mysle, ze ja ja w nocy pol przytomna karmie. Musze sie bardziej dobudzac, tylko jak? Nauczyc sie spac w dzien? kurcze....

Wiolu... Eh. Wdech, wydech, wdech, wydech!

WIOLU mój pan dziś przez telefon wspaniałomyślnie (po raz enty) zaproponował, że on się zajmie małą na weekend, a ja sobie niech gdzieś pójdę :eek: Czy on ma jakąś demencję? Przecież ja NIGDZIE BEZ NIEJ nie pójdę, a w weekendy i tak zawsze wszystko sama przy niej robię, więc dałby sobie już spokój z tymi propozycjami bez pokrycia :dry: Ja chcę się tylko wyspać (nieprzerywanie) i mieć bite (nieprzerwane niczym) dwie godziny dla siebie wieczorem :sorry2:

Paulina pisac na forum czy smsy jest latwo trudniej jest z kims rozmawiac przez tel . np spotkania w cztery oczy z LIL strasznie sie balam a okazalo sie ze ze bardzo dobrze sie dogadujemy i Lilus to teraz takie moje sloneczko, dobry duszek.lilus:-*

Poczku spia dzieciaki. :-)z tym krztuszeniem to dzieciaczki tak maja na poczatku, mala musi sienauczyc pic z cycusia i wszystko bedzie git. nie stresuj sie

Kocie bidulo , masz ciezko z ta swoja mala gwiazda. moja m to nawet takich propozycji nie sklada.wrecz jest zdiwiony jak mowie mu w niedziele ze ma np Frania nakarmic. no bo niby czemu on, przeciez to jego wolny dzien:dry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry