Tasia001 -ja też sie oglądam za wózkami, właśnie teraz przeglądam na stronce 
Pchla_Szachrajka kochana jeśli masz dobrą przemianę materii to w pierwszym trymestrze nic nie musisz przytyć :-) także nie ma się czym martwić, ja też nic nie tyłam no tylko ja wymiotowałam
krolewnazmarcepana - wszystkiego Najlepszego dla Majeczki :-)
dziewczyny może założymy wątek z wózkami i np taki w którym będziemy mogły pytać o coś co nas trapi i jakieś porady np dotyczące zdrowia , radzenia sobie z różnego rodzaju bólami itp

Pchla_Szachrajka kochana jeśli masz dobrą przemianę materii to w pierwszym trymestrze nic nie musisz przytyć :-) także nie ma się czym martwić, ja też nic nie tyłam no tylko ja wymiotowałam

krolewnazmarcepana - wszystkiego Najlepszego dla Majeczki :-)
dziewczyny może założymy wątek z wózkami i np taki w którym będziemy mogły pytać o coś co nas trapi i jakieś porady np dotyczące zdrowia , radzenia sobie z różnego rodzaju bólami itp
Ostatnia edycja:
Ja standardowo z pozycji leżącej .... Jutro mam wizytę u gina - oby krwiak chociaz trochę się zmniejszył... To nowa ginka i mam nadzieję, ze nie będzie się bardzo dziwić ze chce zmienić lekarza .. W sumie to dopiero 10tc. Myślałam ze tym razem ciąże bedzie prowadzic ta sama co poprzednio, ale teraz mam wątpliowsci, bo ona ma stary sprzet usg i myslę, że jest prawdopodobieństwo, że mogła nie zauważyć krwiaka na wizycie (wizyte miałam w poniedziałek a krwotok z czwartku na piątek). Nic złego o niej nie mogę powiedzieć, ale też i pierwsza ciąża była ksiązkowa to i wykazywać się nie musiała.... Ta ma dużo pozytywnych opinii i co najważniejsze oprócz praktyki lekarskiej pracuje w szpitalu, gdzie będę rodzić...
Ja rodziłam w Madurowiczu i nie ma tam probemu z zzo. Sama niestety nie zdążyłam, bo zanim podpisałam papiery to już miałam skurcze parte i po niedługim czasie było po wszystkim
), albo czeka nas kupno wózia i kilku drobiazgów