Sorki mam tę 4,6 i dla mnie wystarczy .Męża nie namówię .Z resztą na jego gabaryty to nawet nie produkująAs76 - 4,1 a nie 5,2 ? 4,1 wystarcza? Bo ja nad 5,2 myślę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki mam tę 4,6 i dla mnie wystarczy .Męża nie namówię .Z resztą na jego gabaryty to nawet nie produkująAs76 - 4,1 a nie 5,2 ? 4,1 wystarcza? Bo ja nad 5,2 myślę.
As76 - gabarytowo A. chyba nikt tu nie jest wstanie pokonaćSorki mam tę 4,6 i dla mnie wystarczy .Męża nie namówię .Z resztą na jego gabaryty to nawet nie produkują![]()
Włoski Ady faktycznie są super, tylko one są nie do okiełznania, żyją własnym życiem.Lili - Śliczne dziewczynki. Adrianna ma fajne włoski![]()
Jak weźmiesz mięsistą nogę Adrianny, a chuderlaczka Weronikę to różnica niesamowita, często łapię się na tym, że śmieję się pod nosem, że taka ogromna różnica, szczególnie podczas kąpieli wieczornej jest to widoczne. ;-)Lili, Córy świetne!!! :-) Ludy, jaka Ada duża w porównaniu do Weroniki!![]()
Tak różnica między nimi wielka, a wydawać by się mogło, że tylko 2 lata, a to AŻ 2 lata.Lili no siostry super, Weronika taka maleńka słodziutka a Ada to pannica. Włoski ma fajne.
Lili mojego na pewno szybciej przeskoczysz niż obejdziesz;-):-):-)
Waga ponad 130 kg ,więc sporoooo ;-)
Moja panna chyba ma skok rozwojowy ;-)
Daje czadu równo ,ale co chwilkę też ma jakieś nowe osiągnięcia
Kurcze Karolcia jest pełne 37 tygodni ciąży ,więc praktycznie już nie wcześniak ,a rozwija się idealnie z wiekiem korygowanym .;-):-):-):-)