Majeczka26
Fanka BB :)
fasolek dobrze zrozumiałam, dziś rodzisz? jesli tak to ja mocno kciuki zaciskam!
esi nie zamartwiaj sie, akurat my jesteśmy na szarym końcu wśród październikówek
ulala w takim razie szkoda, że lekarz Cię zbył i kazał w przyszłym tyg sie stawić, ale zaufaj, ze wie co robi
Sandy no właśnie, jak Twój mąż zareagował na jakże wspaniałą wiadomość? mówisz - zastanawia sie jak do tego doszło, a to dobre
kciuki mocno trzymam za jutrzejszą wizytę i czekam na wieści!
okej chyba prasowanie krzyczy do mnie coraz głośniej, mimo że w szafie zamknięte, fujjj
esi nie zamartwiaj sie, akurat my jesteśmy na szarym końcu wśród październikówek

ulala w takim razie szkoda, że lekarz Cię zbył i kazał w przyszłym tyg sie stawić, ale zaufaj, ze wie co robi
Sandy no właśnie, jak Twój mąż zareagował na jakże wspaniałą wiadomość? mówisz - zastanawia sie jak do tego doszło, a to dobre

kciuki mocno trzymam za jutrzejszą wizytę i czekam na wieści!okej chyba prasowanie krzyczy do mnie coraz głośniej, mimo że w szafie zamknięte, fujjj

Chyba myśli/wierzy że raz wystarczy się przytulić i od razu na porodówkę... masakra. Bo szczerze Wam powiem że my troszkę lajtowe przytulanie od paru tyg stosujemy i dlatego mężuś się tak łudzi hehe. A mi się wydaje że dzidzia jak uparta to i tak wyjdzie kiedy będzie chciała. Dodam że umyłam dziś okna 

Ja życzę pięknych 9 miesięcy
Jutro będę w południe pewnie odsypiać o ile mały zaśnie bo czeka mnie noc bez męża i teraz nie będzie miał kto zająć się małym żebym sobie troszkę pospała.