reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No niestety czas leci strasznie. Ja właśnie jestem na etapie wybierania ozdób do tortów i prezentów bo moje panie zażyczyły sobie w tym roku wspólne imprezy:tak: tak więc odbędą się za jakiś miesiąc, tak żeby było po środku:-)

widząc po pomyśle cór, stwierdzam,że chyba dogadują się świetnie ;-)

Madziu ani mi nic nie mów o tych nockach powtórnie ....:szok::-D

reklama
dobra, poczytalam i zmykam do loza...

a tak z innej beczki,
to my musimy zrobic nauki przedmalzenskie...
i bede sluchac jak to sie nie mozna dotykac, z brzuchem:szok::-D

a w ogole, to teraz jeszcze trzeba odbyc trzy wizyty w poradni rodzinnej ..

nielatwo jest znalezc ksiedza , ktory to tak skonsoliduje, zeby bylo szybko i sprawnie, o jakis 10 tygodniach gadaja..kto ma czas pojechac do pl na 10 tyg...

ale ,ze na wszystkim mozna zarobic...to jest taka "firma" w krakowie, co robi kurs w dwa dni, taki weekendowy i chyba nam to pozostanie..

ach..

a wyobrazacie sobie jaki AGACIA ma dom posprzatany:szok:
caly dzien;D

PYCIOL, ja tez jestem zalezna od kompa...niezle:szok::-D

Ostatnia edycja:
No nie mogę ostatnio się wyrobic, wiecznie cos robie a nie ma efektu.

dobra, poczytalam i zmykam do loza...

a tak z innej beczki,
to my musimy zrobic nauki przedmalzenskie...
i bede sluchac jak to sie nie mozna dotykac, z brzuchem:szok::-D

a w ogole, to teraz jeszcze trzeba odbyc trzy wizyty w poradni rodzinnej ..

nielatwo jest znalezc ksiedza , ktory to tak skonsoliduje, zeby bylo szybko i sprawnie, o jakis 10 tygodniach gadaja..kto ma czas pojechac do pl na 10 tyg...

ale ,ze na wszystkim mozna zarobic...to jest taka "firma" w krakowie, co robi kurs w dwa dni, taki weekendowy i chyba nam to pozostanie..

ach..

a wyobrazacie sobie jaki AGACIA ma dom posprzatany:szok:
caly dzien;D

PYCIOL, ja tez jestem zalezna od kompa...niezle:szok::-D

Ej kaja no przecież wiesz, że Wy nic a nic przed slubem, nie ?? :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to jest jakas masakra, PYCIOLKU, chyba mnie nie przescigniesz...

wylaczylam tv, przenioslam sie z kanapy do lozka , ze soba wzielam komputer i wlaczylam tv w sypialni

uzaleznienie od mediow, leczyc sie trzeba zaczac:szok::-)

fajny ten program, wiem co jem na tvn style, lubie

reklama
Do góry