reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rany dlaczego "Przyjaciółki" dopiero za tydzień! Cholibka ciekawa jestem jak to się u Patrycji rozwinie ;P :-D;-)
Iwon a oglądasz "Lekarzy"?

Ech, ja też chcę już Przyjaciółki :-D
Lekarzy też zaczęłam oglądać i zaczyna mnie wciągać :-)

hej hej :) Dawno mnie tu nie było hehe, życie przeniosło się na FB i z lenistwa chyba tam częściej siedzę.

Nieprawda, tutaj nic nie umarło ;-):-p

Przestańcie! Ja nie mam żadnych słodyczy w domu :-(
Miałam babeczki upiec, ale powiedziałam nie, bo jutro jadę do szkoły na dzień nauczyciela i będzie placek!!! :-)

Iwon - no ja uwielbiam wszystkie medyczne seriale, ale takie fajne, nie chodzi mi tu o Daleko od noszy czy o Na dobre i na złe... Lubię Dr. House'a, Kości (no trochę medyczne jest chociaż bardziej antropologiczne), Grey's Anathomy, ER... Więc i :lekarzy: lubię ;) No a w Przyjaciółki się wciągnęłam ;P Bo są zaraz po Hotelu 52, który z kolei uwielbiam, bo sama kiedyś w hotelu pracowałam :D

Nie mówicie o słodyczach, ja też nie mam!!! Chyba zaraz zjem sobie serek z krówką...

hmmm ja fb nie ogarniam więc nie lubie tam siedzieć
zdjecia małej wkleiłam na zonku

a własnie ściagnełam 130 ml mleczka i to tak luzikiem nic nie masując aby więcej spłyneło :)

Wiecie co - poszłam dziś do rossmana i stanęłam przy dziale ze sloiczkami. Jakoś po aferze z płynem do kąpieli nie odważyłam się wziąć słoiczka babydreem. Ale za to zwróciłam uwagę że na 70% tej marki jest od 4 msc. Nawet takie cos jak jabłko z mango. Hmmm chyba bym sie nie odważyła tego mojej małej już podać. Ja się nad jabłkiem z owocami lesnymi zastanawiałam... a tu mango :)

Rysica ja też lubię lekarskie, oglądam (na ile mi czas pozwoli) Dr House i Ostry dyżur ;)
Teraz jak siedzę w domu i karmię małego, to tv jest jednym z moich ulubionych zajęć :-D Pewnie jak wrócę do pracy szkoda mi będzie czasu na przesiadywanie przed ekranem. Chociaż mimo, że nigdy nie oglądałam za dużo tv, zawsze znalazł się jakiś serial, przynajmniej raz w tygodniu, któremu byłam wierna. I tak np. regularnie oglądałam "Tancerzy" i "Londyńczyków", a jeszcze za baaardzo dawnych czasów "Aly McBeal" :cool2:

Teraz "Hotel 52", "Przyjaciółki" i wszystkie programy muzyczne. Aaa i "Przepis na życie", ale już się skończył...

reklama
Aylin - ale mango jest bardzo delikatnym owocem, w dodatku ma dosyć dużą zawartość białka :)

tak, jednak w naszym klimacie nie wystepuje. A zasada rozszerzania diety naszych szkrabów jest taka ze najpierw wprowadzamy to co nasze a dopiero później egzotyki. Chodz kłóci sie z tym banan który jest prawie naszym owocem :)

To można jakoś masować, żeby więcej spływało?:confused:

od nasady w kierunku brodawki lekko dociskając.

Maćku - jakbym miała dziecko przesypiające całe noce to też bym mu jeszcze nic nie wprowadzała :) A tak staram się troszke mała nasycic aby przynajmniej chwilke posmac dala....

I co robie??? zamiast spac to na bb siedze. Jestem nałogowcem. Prosze załozyc temat Nalogowi babyholicy :)

Do góry