reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja dzisiaj mam ortodonte z Filipem;-) wiec przy okazji zrobie drobne zakupy!
obiad po czesci mam wiec luz!muszę tylko żurek dla Filipa ugotować;-)
no i chyba galaretkę zrobię szkrabom:-D
as miłych zakupów!
bodzinka to moze juz najgorsze za nim?

kawe ide zaparzyć;-)

reklama
Bodzia zdrówka dla młodego może coś mu zaszkodziło
Fanta:-D cała ty a co do grzybków to na prawdę tak mało?
atfk jaki skok?:eek:
Joanna witaj

U nas coś sie wypogadza ale jest tak typowo jesiennie
ja zaraz ogarnę w domku i na zakupy ide

aguśka wczoraj taki jeden koleś skoczył ze spadochornem w specjalnym skafandrze z niemal 39 km wysokosci!
był pokazany glob z jego wysokosci i ogólnie wszystko okamerowane,czado normalnie!
leciał z prędkościa 1342 km:szok: !wylądował gdzies na jakiejs pustyni chyba:-D!wczoraj w tv pokazywali na żywo!
mnniesamowite zjawisko!

kawke zropbiłam,pranko powiesiłam i galaretki zrobiła,stygna na oknie!

Justa zem ty takie cos robisz,,z czego to,z drewna?? hmm na sprzedaz dla dzieci..eee nie wiedzialamz,e taka zdolniacha z ciebie..
Wiedziałaś, tylko zapomniałaś. :-D
Założyłaś przecież wątek w dziale hobby, w którym chwaliłam sę swoimi niektórymi pracami : https://www.babyboom.pl/forum/moje-hobby-f71/nasze-recznie-robione-ozdoby-do-domu-i-nie-tylko-57189/ :-D
Fanta dobre, dobre. :-D:-D:-D
Aguśka my przez godzinę po lesie chodziliśmy i gdzie nie gdzie tylko psiaki się pojawiały, jadalnych brak. :eek: Jak nigdy.:no:
Joanna witaj!
atfk to jak ci się nudzi , to może moje pranie z soboty poprasujesz? :sorry: Ja to nie wiem w co dziś ręce włożyć, tyle mam roboty.:confused2:
Bodzinko aby to nie wirus jakiś. :baffled:
Amaliee
uparci jesteście w godzeniu się.;-)

Mnie dziś czeka wyprawa do MOPS'U , bo 3 tygodnie zleciały a list z ZUSU jeszcze nie przyszedł. :eek: Dzwonili w piątek , by się wstawić. A ja znowu do ZUSU , gdzie mój list! Wysłali, padła odpowiedź. :wściekła/y:

justa kochana,pranie,gotowanie,sprzątanie jak najbardziej...ale prasowanie???:szok: nienawidzę!!!brr ojj bardzo nawet nienawidzę!!:-D
współczuje przeprawy z urzędami...ehhh szkoda gadać

I ja roboty mam i nie wiem za co sie zabrać... Chyba w pierwszej kolejności pójdę ogarnąć łazienkę, po wczorajszych kąpielach późno wieczornych już mi się nie chciało sprzatac, wiec teraz muszę to zrobić.

Justa powiadasz, że kazali się wstawić:-p:-D? he he he To czym się zaprawisz?;-)

asieńka my ogladalismy razem z dziecmi i Kajulka była z lekka przerażona,nadawała cały czas z przejęciem "spełnia swoje marzenia, mamo zobacz on spełnia swoje marzenia ,mamo przytul mnie boje sie a co bedzie jak on spadnie na jakies drzewo??:-D:-D:-D
dzieci mają kapitalne spostrzeżenia!!

Ja już na necie widziałam:tak:słyzałam o tym że ma kiedyś tam skakać ale wypadło mi z głowy:-p
Justa współczuje użerania sie z Urzędami oby przyszedł ten list jak najszybciej;-)
Ja po zakupkach mamy co jeść:-D
zaraz jeszcze ogarne chate

reklama
no mi tez by sie przydało lodówkę uzupełnić:-D

czekam na listonosza,zamówiliśmy Filipowi kask do bmx-a na którego nazbierał z okazji urodzin:-D!i z racji ze to rower wyczynowy to kas musowy!!
no i zamówiłam Kai gumiaki,tzn wygrałam licytacje używanych i wściekła jestem bo było to 3 paź a dziś już 15:wściekła/y::szok:!dzwoniłam do baby w piatek to mi powiedziała ze w czwartek wysłała...po 9 dniach..ehh ale wydaje mi sie ze cos sciemniała!:wściekła/y:

Do góry