reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry;-)
Nie spie od pol godz, w tym w nocy pobudka po 1 na 40 min, nie liczac wiercenia sie i siadania przez sen. Ledwo zyje,im maly jest straszy tym gorzej spi:no:do tego w dzien dorzemka 1,5 godz. Jeszcze kilka takich nocy i bede spala na siedzaco:wściekła/y:dzis jade na podpis do UP, musze malego ze soba ciagnac...

reklama
Boszeeee co za koszmarna noc......Lolek po wymiotach padł o 18i obudził się o 1!!!Wyspany!!!I gadający...Fifi budził się co chwile,płakał,rzucał się po łózku...Lolek zostaje w domu dziś choć wygląda O.K...Moje biedne nerwy...

Witam w ...wrrrr poniedziałek.
Kawa przede mną. My już przedszkole dawno załatwione. Rano spacerek zaliczyliśmy mały po świeże pieczywko:tak:.

Mały snuje się i kwiczy czym mnie zaraz do szewskiej pasji doprowadzi!!!!!!!!!!!!!!!:angry::wściekła/y:

Hejka!
Wpadłam się przywitać :tak:.
Co nie co poczytałam ale na tematy takie jak kościół, księża czy też aborcja się nie wypowiadam :-p.
Weekend skończył się strasznie szynko, w lesie byliśmy 3 i pół godziny, znaleźliśmy 6 grzybów i nadwyrężyłam sobie nogę :confused2:. Cóż takie moje szczęście :-D:-D. Póki co ketanolem smaruje i kuśtykam, czekam na aż mi przejdzie :-p.
Asienka, świetne zdjęcia małego :-):tak:.
Krolcia, pysznie wygląda ten Twój pasztet :tak:.
Justa, Bodzia, widzę, że awatary pozmieniałyście :-D:-D.
Wybaczcie, że ja tylko o obrazkach ale wzrokowcem jestem :laugh2::laugh2::laugh2:;-)
Tak humorystycznie w ten poniedziałkowy brzydki poranek wkleję Wam coś ;-). Z góry napiszę, że nie chcę nikogo obrazić <uczuć religijnych czy czegoś tam innego :tak:>.
dem.jpg biblia.jpg
Miłego dnia zajrzę później :tak:

dzień dobry w nowym tygodniu:rofl2:!!
moje szkraby w szkole,meżuś w pracy a ja jestem!
za oknem zimno:baffled:
wstawiłam pranie i się lenie!
poczytałam ale kurka nie wiem czy z osobna każdej odpisze;-),pewnie sie zamotam:laugh2:
fanta kurcze jak noga?
as sliczna ta Twoja panna !!!a fryz kapitalny!!
koralikowa jak na froncie?maz sie odbraził:eek:?
amaliee mam nadzieje ze dojdziecie do kompromisu jakiegos!!szkoda czasu na kłótnie!to banalne ale prawdziwe:-)
krolcia mniammm wypiek wyglada ciekawie!!szkoda ze moje dzieciaczki to ANTY JEDZENIOWE LUDKI!i walcze z nowościami...ale bez szału!i zazwyczaj awantura sie to konczy i płaczem!uparciuchy dwa!

jak tam chorowitki?

dziewczyny widziałyście wczoraj ten skok???z kosmosu:szok:??ale czaaaad:tak:

Fanta :-p Jakbyś sobie nic nie nadwyrężyła ani nic innego nie zrobiła byłoby to podejrzane:-p
Lolo leży sobie i bajki ogląda...

reklama
Do góry