lawendowy_sen
Fanka BB :)
Aduś, chodzi o to, żeby ich jednocześnie nie połykać. Ale jak rano weźmiesz suplement, a np wieczorem acard, to ok:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, powiedzie proszę - czy jak jestem w 4 dniu po transferze, to dla mnie już za późno na acard? Jakbym go sobie jutro kupiła? Chciałabym sobie jakoś pomoc, bo już chodzę po ścianach... Czuje sie jakby okres miał nadejść lada chwila... Niestety...
aduś napewno napiszę do Ciebie. Mnie też kierowali do immunologa. W związku z tym, że u mnie też dochodziło "po inseminacjach' do implantacji a potem...klapa dostałam skierowanie do łodzi na jakieś tam zastrzyki immunologiczne,z krwi męża noi jak tam zadzwoniłam, to było jeszcze jak między NAMI-ja i mąz było ok. dowiedziałam się że taka "kuracja"trwa ok. pół roku koszt ok.6 tys.zł i po tych zastrzykach ewentualnie in vitro, ale te zastrzyki są "ważne" tylko pół roku i jakby coś w przeciągu tego pół roku nie wyszło, znów potrzebna byłaby kuracja.....trzeba być milionerem
jak byłam u lekarza po tym in vitro-KLAPA to mu powiedziałam, że jeśli z zastrzyków rezygnujemy, bo i tak jakby wydał 6 tys. na zastrzyki, potem kilka klocków na in vitro, znów się nie zapłodnią, to zastrzyki znów nieważne i trzeba by znowu w kółko brać kasiore-lepiej w ślepo do in vitro podejść jak juz się kasę zdobędzie-chyba trzeba by skok jaki bank zrobić by mieć na to finanse noi cierpliwość, która w nas juz się skończyła.
.
, acard rozrzedza krew, co z jednej strony może spowodawać plamienia, bo pochodnych polopiryny nie powinno brać się w ciąży szczególnie na początku-nawet chyba w ulotce pisze, ale z drugiej strony pomaga bardzo w ukrwieniu macicy co i powoduje większy przepływ krwi między matką a płodem-na każdej wizycie o wszystko pytałam lekarza, ja brałam 2 razy po pół tabletki, by było rozłożone w czasie, a nie odrazu uderzająca dawkaDziękiwalsńie wzięłam
na pewno nie zaszkodzi
![]()