reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

witam się wieczorowo :-)
ja też się nigdzie nie wybieram chociaż ostatnio nawet na bb nie mam czasu :eek: ostatnie wieczory były ciężkie bo Misia nie chciała spać więc jak już usypiała to byłam totalnie padnięta :sorry:

josie ja pisałam ostatnio o zbawiennym wpływie huśtawki graco sweetpeace na moją Misię :tak: usypia i śpi pięknie nawet 2,5h

reklama
Zdjęć nie zamierzam oglądać bo własnie zjadłam lody z dbam o dobre trawienie :) szczegolnie lodów o 22 :p

A odczucia co do staników i wkładek mam jak wy. Zwłaszcza wkładek. Nienawidzę ich z całego serca. Są niewygodne, zwijaja mi się, odklejaja a na dodatek w nocy zdarza się ze się odwrócą strona z klejem do cycka. Śpię w stanikach sportowych więc całkiem wygodnie by było - gdyby nie te wkładki... A testowała któraś z was wielorazowe??

Widziałyście to, ale tylko dla tych o mocnych nerwach- zdjęcia, ze smoleńska :(
translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fgorojanin-iz-b.livejournal.com%2F55983.html
Tam na dole otwierać Фото 1
, 2 i tak dalej.

Agaundpestka - ja bym zobaczyła, jeśli nie ma tam TWARZY, bo zmasakrowane zwłoki nie robią na mnie wrażenia pod warunkiem, że nie ma tam twarzy...

ja uzywam tylko wkladek johnsons baby/penaten i sa super.wszystkie inne wlasnie sa za duze zwijaja sie i poca. ale ogolnie ostatnio mam coraz mniej mleka i juz chyba nie potrzebuje wkladek...

kasia moi znajomi tez pozyczyli taka od sasiadow i sobie chwala, no ale tyle za hustawke to nie dam :) mam nadzieje ze te wibracje w tanszych tez sa ok.. jak jutro sie nie poprawi pogoda to skocze z malym do smyka w ramach spaceru i przetestuje na zywym organizmie :-D:-D

Rysica sa twarze :szok: okopne

Zdjęć nie zamierzam oglądać bo własnie zjadłam lody z dbam o dobre trawienie :) szczegolnie lodów o 22 :p

A odczucia co do staników i wkładek mam jak wy. Zwłaszcza wkładek. Nienawidzę ich z całego serca. Są niewygodne, zwijaja mi się, odklejaja a na dodatek w nocy zdarza się ze się odwrócą strona z klejem do cycka. Śpię w stanikach sportowych więc całkiem wygodnie by było - gdyby nie te wkładki... A testowała któraś z was wielorazowe??

ja tez tylko w sportowych. Myślałam o tych wielorazowych, ale na myśleniu się kończyło:-)

Ja lubię te z babyOno

no...zdjęcia masakryczne. Ja byłam na sekcji zwłok, operacjach i miałam ćwiczenia z anatomii, więc w sumie mnie to nie rusza...

Ostatnia edycja:
Zamkniętym??
to ja o czymś nie wiem??

No właśnie, czemu Cię tam nie ma, hę? :eek:

A ja nie oglądam tych zdjęć, no way! :crazy:

edek: co do spania w staniku i wkładek, to ja nie używam (matko, nie zasnęłabym w staniku!). Jak coś mi się "uleje" ;) to zmieniam koszulkę i już.

Ostatnia edycja:
reklama
Tłumacz google trochę przetłumaczył :szok: Zdjęcia koszmar:szok::szok:
*************** link bo ja musiałam kombinować by znaleźć.
No to mam nockę z głowy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry