reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
znajdziemy wspólnie kogoś innego do obgadywania ;P
napiszę do Maćku podanie ;) ma ktoś wzór podania ?? :-p

a co do zdjęć - rano nie obejrzę, żeby Szymek przez przypadek nie zobaczył... chyba sobie daruję ;)
Chociaż "Kości" oglądam bez problemu... ciężki orzech do zgryzienia ;P

swoimi słowami kochana, nie ma tak łatwo;-);-)

No tak, bo tu w avatarze tylko oko mam, dołączę zdjęcie ;P

agaundpestka - no to się już mocno zastanawiam, czy obejrzeć.... aż tak masakryczne?? ale to zdjęcia wokół rozbitego samolotu czyli "jak ratownicy ich zastali" czy już na stołach pozbierani w całości? i czy podpisane kto jest kto?

Rysica nie tylko podanie.... trzeba też wpłacić wpisowe, maćku Ci poda numer konta :blink:

matko, jak zaczniecie tak gadać o tych zdjęciach to zaraz nie trzeba ich będzie oglądać ;)

Ostatnia edycja:
No tak, bo tu w avatarze tylko oko mam, dołączę zdjęcie ;P

agaundpestka - no to się już mocno zastanawiam, czy obejrzeć.... aż tak masakryczne?? ale to zdjęcia wokół rozbitego samolotu czyli "jak ratownicy ich zastali" czy już na stołach pozbierani w całości? i czy podpisane kto jest kto?
I wokół samolotu i na stołach :( bez nóg rąk itp. już więcej tam nie popatrzę.

No właśnie, czemu Cię tam nie ma, hę? :eek:

A ja nie oglądam tych zdjęć, no way! :crazy:

edek: co do spania w staniku i wkładek, to ja nie używam (matko, nie zasnęłabym w staniku!). Jak coś mi się "uleje" ;) to zmieniam koszulkę i już.

moje "uleje się" oznacz zmiannę koszuli, prześcieradła oraz rożka na którym śpi niunia :) Ja z lenistwa karmie ja na spiąco i dalej jak z prawego karmie to z lewego leci...

Ranking wkładek wg mnie:
lansinoh
avent
baby ono na noc
lovi
canpol
dłuuuugo nic
baby dream

Nuk'a, johnson i hellen harper penaten itd nie testowałam jeszcze. Ale wszystko jak widac przedmną....

Rysica - oprócz zdjęcia jeszcze załącznik :p

Josie - szatka to kawałek materiału wielkości chusteczki do nosa czasem z wyhaftowanym napisem "chrzest święty". Wypasione sa z imieniem dziecka i data chrztu :) Mnie też dziś uświadomiono. Ale u mnie to chrzestna matka kupuje - zaś swiece chrzestny ojciec

Ostatnia edycja:
dziweczyny czy na chrzest musze kupowac jakas szate?? bo mi cos tesciowa dzis mowila ze szata musi byc? :confused:

tak :tak:

to cosik takiego http://allegro.pl/szatka-do-chrztu-z-haftem-profitka-swieca-i2688460519.html

ja kupiłam razem ze świecą chrzest-39.jpg

Ostatnia edycja:
Munka a chciałoby Ci się spotkać jutro w ramach rozrywki z całkiem zabawną osobą ? (to ja) :p
jeśli tak to zaproponuj jakieś miejsce albo zapraszam do mnie na ursus:-) ja się jeszcze poruszam po mieście niezbornie więc byłoby super gdybyś przyjechała:-) jest tu płac zabaw itp.

reklama
Do góry