reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

teva polecam zajrzeć do zakiegos zwykłego sklepu ciążowego, bo w sieciówce to rządza się sezonami i tylko na początku sezonu jest szansa trafić na coś sensownego, zaś w zwykłym ciązowym sa ubranka ciążowe uniwersalne i na kazda okazję

reklama
aneczka852; dzięki w obu cos dla siebie znalazlam :-)
klaudia011; oszukuja paskudy bo w c&a przeceny nie bylo :-(
Nef; bardzo bym chciala ale niestety sil mi ledwo starczylo tylko na 2 sklepy w najblizszej galerii. Ale musze sie faktycznie za takimi tez rozejrzec. Zostawiam to na lepsze czasy (oby przyszly!).

teva na stronie c&a piszą że te ceny obowiązują tylko przez internet, ja myślałam podejść pomierzyć i kupić internetowo, tylko nie mam czasu :-(

teva ja w poprzedniej ciazy bardzo lubiłam sklepy happy mum, ale teraz uważam, że ciuchy mają przekombinowane, starają się być zbyt modni a przez to mało praktyczni

a jak byłam teraz kupić spódnice w takim zwykłym ciazowym, to mi pani chyba z 10 fasonów jeansowych wyciagnęła, a potem z 10 klasycznych czarnych ołówkowych, naprawdę było w czym wybierać.

A Ty skąd jesteś? Bo chyba z jakiegoś duzego miasta, skoro masz galerie handlowe?

No ja tak juz na kucaco w tym c&a sie przemieszczalam wiec zlapalam tylko jeansy rurki i do przymierzalni na krzeselko popedzilam. Teraz dalej pika brzuszek troszke :-(
Nef; w krakowie mieszkam i wlasnie ta galeria to chyba najblizsze mi wlasnie miejsce bo kolo domu tylko takie swojskie sklepiki mam i plac z warzywkami.

Ja wczoraj byłam w sklepie dla pań puszystych i ciężarówek. Wiecie... skoro sklep w nazwie miał "puszyste" to myślałam że i ciążówki będą większe. A tam największy rozmiar spodni to 44 (raptem z 2 sztuki wisiały). No i te ceny - 220 zł za spodnie które ponoszę ile? Parę miesięcy? Podziękowałam i wyszłam. W H&M co prawda znalazłam za 150 zł ostatnią parę ciążówek o rozmiarze 46, ale pewien niesmak pozostał.

Ja też w niedzielę zajrzałam do H&M za jakimiś spodniami dla siebie, ale jakoś nic mi nie przypadło do gustu :no: Za to nie dałam rady sie powstrzymać i kupiłam dwa bodziki dla maleństwa :-D jeden biały z napisem I love mam&dad a drugi zielony z króliczkiem :-)

Ja też w niedzielę zajrzałam do H&M za jakimiś spodniami dla siebie, ale jakoś nic mi nie przypadło do gustu :no: Za to nie dałam rady sie powstrzymać i kupiłam dwa bodziki dla maleństwa :-D jeden biały z napisem I love mam&dad a drugi zielony z króliczkiem :-)

widziałam tez te białe bodziaki, miałam kupić bo fajne z napisem :D ale jednak moje doświadczenia z białymi bodziakami są kiepskie :p:p
a zielonych nie widziałam ;/
ehh w sklepach były same różowe i niebieskie ;/ a ja chciałam uniwersalne włąsnie zielone, kremowe, żółte, brązowe :p i nic

reklama
Dziewczyny ja chciałam wrócić na chwile do tematu wielorazowych pieluch dla starszych odpieluchowywanych pociech- Królewna Ty ostatno zalupiłaś? Możecie podesłąć ki linki swoich zakupów bo sobie nie zapisałam np była taka aukcja za 50zl/3szt i znaleźć jej w calym allegro nie mogę. Pomożecie?;-)

Do góry