reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
.... faktycznie przepisy wcieło, jaka szkoda! Ja polecam przepyszną zupkę czosnkową, u mnie to jest istne szaleństwo jak ją zrobię :-D

ailatan no to gratuluję!! I wizyta to podstawa, najlepiej zebyś była gdzies 6-7 tydzień jak piszą dziewczyny. Jak masz pytania odnośnie ciąży i wszystkiego co z nią związane zapisuj na kartce i przedyskutuj wszystko z ginem. Mój mi powiedział ze mam tak zapisywać i to robię :-)

Gratuluję kolejnej mamusi :-)

Dziewczyny mnie dziś tak na kapustę kiszoną wzięło, ze kupiłam sobie 20dkg i wpierdzieliłam od razu po drodze :-D Po za tym ogórki kiszone muszą być w lodówce, każdą kanapkę z nimi jem :-D
Ja mam w piątek wizytę i juz doczekać się nie mogę :-) Mdłości straszne mnie męczą - zajadam się jabłkami i winogronem to trochę pomaga ...

Miłej nocki życzę ;-)

Nie dziękuje :) Ale jakoś się boję wszystkiego, bo to dla mnie będzie wszystko nowe :) Starsze siostry się baaaaardzo cieszą :) Moim rodzicom powiemy w weekend, bo do nich jedziemy :) Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze :) ;-)
pracy zjadłam kopytka, a teraz jeszcze odgrzałam sobie zupę kalafiorową wczorajszą :D A do lekarza się umówię jakoś na początek listopada :)

reklama
Do góry