reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa-mnie też tak męczyli 2 dni w potwornych skurczach sztucznie wywoływanych i wkoncu mnie pocieli, wiec teraz też bym wolała od razu pójść i żeby była cc zaplanowana, ale nie wiem co na to mój gin..bo na pierwszej wizycie u nowego lekarza, nie będe od razu o porodzie rozmawiać.

reklama
jasne
mi przed ciażą ortopeda mówił że mój kręgosłup jest wskazaniem, pójdę do niego pewnie w 6-7 miesiącu i poproszę o papierek, bo ja sie na drugi taki cyrk nie piszę, nie dość że 10 dni po terminie, to jeszcze dwa dni
a u mnie gin na porodówce pierwsze co spytał to ile mam wzrostu, a po wszystkim z tekstem że on przypuszczał, że ja nie urodzę i będzie trzeba robić cc
wzrost mi się od tego czasu nie zmienił, więc warunki pewnie też nie

Sandy40 - dzięki zapytam o to w aptece :) w dzień jest ok, ale wieczór przychodzi i nos zapchany ;/

Dmuchawiec -ja robiłam w sumie 5 testów, od piątku do wczoraj :D I te cztery były blade, a ta wczorajsza to już nie da się ukryć, 2 ciemne krechy :) Jutro idę na betę, w sumie to tylko mam nadzieję formalność :)

A dziś rano kupiłam Femibion Natal 1, lekarz mi wczoraj podał nazwę, żebym kupiła :) Bierzecie coś takiego?

Co do cytryny, to non stop piję herbatkę z cytryną :) I to do tego stopnia, że jedna cytryna starcza mi na 3 herbaty :D Coś w tym jest : Ale jak narazie nie mam żadnych większych mdłości. Za to piersi są strasznie wrażliwe i bolą ;/

Babeczki umieram. U mnie w biurowcu remont i nad głowami mi wiercą, kują, tną metal i wynoszą azbest. Os "zapachu" nie dość że mnie mocno mdli to jeszcze głowa boli, mam kaszel i nerwa strasznego. Nie wiem jak ja wytrzymam do poniedziałku! Muszę od lekarza wydębić zwolnienie bo się wykończę! Już nie mówię o toksyczności azbestu! Jest u nas tak głośno, że rozmawiać przez telefon się nie da.

Dmuchawiec muszę Twojego patentu spróbować :-) Mi pomaga jeszcze picie coli ale to na krótko, no i tylko landrynki mnie ratują ale ileż można tch cukierków jeść ...

Marcysiowa
współczuję, leć do gina po L4 i olej system, ciężarna nie może pracować w szkodliwych warunkach ;-)

Ja się zrobiłam już głodna więc muszę coś zaraz na ruszta wrzucić :-)

A co do cesarek to ja też miałam ale nieplanowaną (zanik tętna dziecka był), potem miałam operację na endometriozę w 2010 roku - znowu krojenie po bliźnie po cesarce, a teraz to nie wiem, gin mi mówi że raczej cc, bo mam wadę kręgosłupa i wzroku ...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

BYlam wczoraj u gina, jestem w 5tc :) Ale to jeszcze oczywiscie za wczesnie i nic nie widac:( Wybiore sie za 2tygodnie, jak bedzie serduszko to zrobie sobie suwaczek, smigne zaraz na L4 i dolącze do Was na stałe:D

Pozdrowionka!

Do góry