reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczynki, widzę że nie jestem sama z tym sennym nastrojem. U nas też rano było szaro i włączyliśmy światło. Teraz jakby lepiej ale o słońcu można tylko pomarzyć. Wróciłam z przychodni, po drodze zrobiłam zakupy a teraz ogarniam chatkę bo wieczorem mają wpaść znajomi. Właśnie wyprało się pranie, rozwieszę chyba na balkonie- na deszcz się nie zapowiada więc może trochę przewieje. A potem będę piekła ciasto drożdżowe ;-)
Odebrałam wyniki glukozy i są super :-D:-D:-D 86 na czczo i 120 po 2h. Więc na szczęście nie muszę się z żadnym diabetologiem użerać.

reklama
jestem jestem chociaż nie powiem że bym pospała:-D właśnie się zapchałam placuszkami:cool2: a miałam się ograniczać:eek::eek: marta super że glukoza okej:tak:;-)jak upieczesz to ciasto to zapodaj tu troszeczkę:-)

Cześć
U mnie walki z Internetem ciag dalszy,ale mam nadzieję ,ze dam radę napisać co chciałam.

Lenka i Anila-cieszę sie niezmiernie ,że wszystko u Was dobrze po wizycie.
Anila, dzięki , no mam taką cichą nadzieję ,ze może jednak, tym bardziej ,ze tempka poszła do góry. Już niedługo się okaże.

Marta-gratuluję wyników glukozy. I podziwiam,że dałas radę wypić ta miksturę.Przy okazji padania progestrenou i PRL widywałam jak się dziewczyny męczyły. Niejedna się rzucała biegiem w kierunku WC.

Ona-to-ma - co u Ciebie? Czy to plamienie już ustało?Trzymam kciuki ,zeby wszystko było dobrze.

Karo-jak się czujesz? Zyczę zdrówka.

Panna Myszka-trzymam kciuki za sukcesy w walce z chorobą.Żeby szybko sobie poszła precz, tym razem na zawsze i żebyś mogła zacząć szczęsliwe starania. Przytulam i buziak dla Ciebie.

Ostatnia edycja:
:-D
ale się pośmiałam... ale to racja - jak wstawałam to ciemno za oknem... a nie wstaję jak Nanu o 5.37

Marta powiedz mi proszę jak ta glukoza wygląda... ja mam zrobić w 20 tyg. taką po 3 h... myślałam że to zwykła na czczo a tu czytam że się coś pije...

a co do sklerozy... i mnie dopadła opryszczka... lekarz kazał kupić zowirax, i pamiętałam tak długo jak nie weszłam do apteki... tam pan musiał wszystkie kremy na oprychę mi wyjąć i próbowałam rozpoznać nazwę... nie udało się :-)
przypomniało mi się jak tylko wróciłam do samochodu...

miłego wieczoru dziewczyny...

reklama
Do góry