kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kokusia co to pierdziawka?
Kaja qaszki podobno bardzo wadliwe.
tak córka koleżanki nazywa wszelkie małe autka typu matiz, seicento, tico

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kokusia co to pierdziawka?
Kaja qaszki podobno bardzo wadliwe.
To tak jak mój ... tylko mercedes.kurka cholipka,wiedzialam ...juz to wlasnie mnie doszlo..ale jaki ladny
podoba mi sie tez wlasnie q5 albo kia sportage...ale sie smieja ze kijanka.., a mi sie wydaje ze kijanki coraz lepsze i ladniejsze..
a S to w ogole, on tylko audi, mercedes, zadnych , jak on to mowi wynalazkow...nie zna sie
Oj tak, pracoholik. Mojego też nie ma jeszcze.Mi sie nie podobaja combi, sa praktyczne wiem, ale dla mnie brzydkie. Mojemu mezowemu tez nie, wiec raczej takiego nigdy nie bedziemy miec. Zreszta moj D uwielbia bmw, wiec chyba nigdy nie bedziemy miec innego auta. U nas mozna powiedziec, ze kazde ma swoje auta, D jezdzi sluzbowym, a ja naszym prywatnym
Czy Wasi mezowie to tez pracoholicy? Moj jak wyjechal o 6 tak dalej do domu nie wrocil![]()
Mi sie nie podobaja combi, sa praktyczne wiem, ale dla mnie brzydkie. Mojemu mezowemu tez nie, wiec raczej takiego nigdy nie bedziemy miec. Zreszta moj D uwielbia bmw, wiec chyba nigdy nie bedziemy miec innego auta. U nas mozna powiedziec, ze kazde ma swoje auta, D jezdzi sluzbowym, a ja naszym prywatnym
Czy Wasi mezowie to tez pracoholicy? Moj jak wyjechal o 6 tak dalej do domu nie wrocil![]()
Jutro robię sobie włoski, chciałabym cos fajnego, ale z moimi chyba się nie da.
Jutro robię sobie włoski, chciałabym cos fajnego, ale z moimi chyba się nie da.
a co robisz, obcinasz czy farbujesz?