reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No, domyslam sie, tylko ze ja tu zadnej biedy ani techo nie mam, wiec gotowej nie kupię:-D.. Brzmi fajnie, jak mnie moce nie opuszcza to zrobie wieczorowa porą:-D..
Padam na twarz, spac mi sie chce...
Aha, a piers to z kuraka czy z kociaka:-D??

Ostatnia edycja:
reklama
Ale zrobiłyście mi smaka tym kurczakiem :-)
Mam dzisiaj jakiś nawał pracy i jutro pewnie będzie to samo. Dobrze, że to już ostatnia godzina bo padam umysłowo.

Hello kobitki:)

Melduje sie i ja....

Oh ja chyba dzisiaj drugi dzien zostane przy krupniku, bo wyszedl nam takiiii pysznyyyy :)
Ale to makaronowe cudo tez na pewno sprobuje zrobic....chociaz Mari ogolnie nie przepada za makaronem chyba ,ze w zupach....

Zapominajko ja juz to kiedys gdzies czytalam:) NIEZLE!!!!
kAJACZKU A JAK SIE CZUJESZ?
nO I CZY JA SIE DOCZEKAM zAPOMINAJKO tWOJEGO BRZUSZKOWEGO FOTO???

Kana obawiam się, że nie mam odwagi do aparatu od strony obiektywu...

Ja dziś zrobiłam pierogi z kombinowanym farszem i wyszły pyyyycha. Chłopaki mi mało co zostawili :sorry:

reklama
Zapominjako super:) Dawasz przepis gdzie trzeba:)))) i nie wstydz sie kochana..... tutaj sami swoi:))))

Kajaczku patrzaj co znalazlam:)))) one sa takie cute:)

jakbym byla jeszcze mama kiedys to sama na taka sesje pojade na bank:)
http://www.laurabrettphotography.com/

Załączniki

• newborn-photography-04.jpg
    newborn-photography-04.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 28
  • web13.jpg
    web13.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Do góry