Witajcie,
Iwon domyślam się co przezylas ale najważniejsze ze wszystko w porządku.
Niespodzianka a moja koleżanka nie posłuchała lekarza tu w UK i ktoś jej z polski przywiózł lek i co? Dziecko dostało takiego uczulenia, ze o mało w szpitalu nie wylądowało. Ja tam im ufam, może dlatego, ze jeszcze się nie zawiodłam. Wszędzie są lekarze i konowaly, niezależnie od kraju moim zdaniem.
verita ale slodki kotek
Ale mam dzisiaj ciągnący się i leniwy dzień, pogoda okropna do tego wszystkiego. Siedzimy w domu. Kuba ogląda bajki, Wojtek śpi a ja się nudze
macie jakiś pomysł na prezent dla męża na rocznice ślubu? Będę wdzięczna za pomoc bo wyjątkowo nie mam pojęcia
Iwon domyślam się co przezylas ale najważniejsze ze wszystko w porządku.
Niespodzianka a moja koleżanka nie posłuchała lekarza tu w UK i ktoś jej z polski przywiózł lek i co? Dziecko dostało takiego uczulenia, ze o mało w szpitalu nie wylądowało. Ja tam im ufam, może dlatego, ze jeszcze się nie zawiodłam. Wszędzie są lekarze i konowaly, niezależnie od kraju moim zdaniem.
verita ale slodki kotek

Ale mam dzisiaj ciągnący się i leniwy dzień, pogoda okropna do tego wszystkiego. Siedzimy w domu. Kuba ogląda bajki, Wojtek śpi a ja się nudze

macie jakiś pomysł na prezent dla męża na rocznice ślubu? Będę wdzięczna za pomoc bo wyjątkowo nie mam pojęcia

nawet jej jedna malutka sucha czerwona plamka wyszła na buźce i jeszcze nie zeszła. No, chyba, że po marchewce, bo też jej ostatnio zaczęłam podawać. Póki co marchewkę odstawiłam i jutro podam chyba pierwszy raz jabłuszko no i wafli też już nie ma:-) szkoda tylko, że akurat jadę do teściów i rodziców, bo tam na pewno pyszności będą a ja nie mogę poszaleć.
no i ze peselu nie ma
:-) ale kotek jest suuuuper! Polecam