reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Etna w lidlu podczas dni francuskich jest taki ser pleśniowy , że jak go trzymam w lodówce w worku to nawet przy wejściu czuć:-Dmama kiedyś myślałam , ze coś mi gnije w śmietniku:-D

reklama
Martolinka no to właśnie ten ser tak obłędnie śmierdział:-D:-D:-D

Mama chociaż wy mnie rozumiecie wiedziałam że ten ser ma coś wspólnego z nabiałem:tak:

Lotka jak Ci idzie z kółkiem?
mój mąz mi wczoraj powytykał wszytskie moje dodatkkowe wałeczki, a przytyłam tylko kilogram, nie myslalam, ze wogólę zauwazy a on zdążył nawet dogłębnie przeanalizować :baffled: niech ktoś mnie kopnie w tyłek!

Lotka jak Ci idzie z kółkiem?
mój mąz mi wczoraj powytykał wszytskie moje dodatkkowe wałeczki, a przytyłam tylko kilogram, nie myslalam, ze wogólę zauwazy a on zdążył nawet dogłębnie przeanalizować :baffled: niech ktoś mnie kopnie w tyłek!
nie szaleje, wolała bym wiecej, no ale co dzien po trochu krece. spada mi jeszcze czasami i to tak konkretnie, ze mam nogi posiniaczone, bo jakos tak odruchowo staram sie je łapac zeby na ziemi hałasu nie robilo :-)
Trzymam za Was kciukasy... jak mnie moja waga wkurzy dołączę do Was;-)A teraz podrzucam jeszcze jeden filmik ćwiczeniowy
Wzmacniamy brzuch i uda - Dzieci.pl
dzieki za filmik, zaraz poogladam ;-)

ja juz dzis 9 dzien a6w. latwo nie jest, ale w koncu mi miesnie pracuja ;-) cale zycie brzuch to byla moja zmora, moze teraz w koncu sie co zmieni ;-)
waga ani drgnie, moze jaka diete jeszcze zaczne, ale jakos wole pocwiczyc, a zjesc co dobrego ;-)
karmic skonczylam... troche mi smutno, ale jak maly plesniawek dostal, to tam mi brodawki zaatakowalo, ze wygladaly, jak by sie mialy rozpasc i mleko poszlo sie gonic... tak mi sie wydaje, ze to z tego powodu, bo nic innego nie zmienialam, staralam sie je jeszcze rozkrecic, ale lipa.... no ale teraz nie musze sie stresowac jedzeniem... ;-)

ja mam 4 kg mniej :-) bez jakiś cudów. tylko 2x w tygodniu aqua i ograniczone jedzenie :-) tyle, że jeszcze z 16 by mi się zdało schudnąć :zawstydzona/y:

Gawit super, gratuluję!

Lotka ojej, to szkoda że mleko uciekło :-( ale jak mówisz, są też tego dobre strony ;-)

Ja nie mam pojęcia czy coś mi drgnęło na wadze bo nie mam wagi :-p dziś już 4 dzień bez ćwiczeń przez głupi okres wrrrr....
Ale od jutra zaczynam od nowa :-)
Za to A ważył się w pracy i aż 111 kg:szok::szok: a nic po nim nie widać żeby przytył:baffled:

u mnie po tygodniu kilogram mniej;-)na Dukanie tempo było dużo większe, ale teraz chyba jest mi łatwiej.
Bieganie + ograniczenie jedzenia pewnych rzeczy dają efekty:tak:

reklama
U mnie waga stoi, ale widze roznice w wygladzie brzucha, obwodach tu i tam. dzis 12 dzien a6w. po cwiczeniach mam zawsze dosc, ale nastepny dzien zagryzam zeby i dalej, bo widze efekty, a to mnie motywuje ;-)
jeszcze jak by dolaczyl diete.... a tu juz mam mniejsza silna wole ;-)

Do góry